Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat miercuri că nu este exclusă o plângere penală pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, dacă acesta nu respectă decizia CCR de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

„Absolut toată lumea trebuie să respecte legea. Cred că următorul pas e o notificare din partea Ministerului Justiţiei ca să pună în aplicare acea hotărâre, dacă nu e penală. Domnul preşedinte este român şi reprezintă o instituţie care trebuie să respecte legea, la fel ca toate instituţiile. În cazul în care nu e pusă în aplicare, cineva trebuie să notifice acel reprezentant al instituţiei. Domnul preşedinte nu este regele Carol, Ferdinand, şi trebuie să pună în aplicare”, a declarat senatorul PSD Niculae Bădălău.

Integral pe CotidianulComentarii

Sicterescu In Rrhhomanica, de cand tov. Nicolae Ceausescu a...."indicat" sa se scoata cuvantu` IMPOSIBIL din vocabular, absolut tot a devenit posibil - nu ?? Par egzemplu`, un sasalau autist sa ajunga (nici el nu stie cum !) presedinte, tot "individu`" asta ...penal, in....congruenta cu multinationalele sa lupte pt devalizarea tarii, iar acu` sa se lupte sa dezmembreze tara !!! Sictir !!!

14 iunie 2018 11:39

Moarte Psd-ului ba fraierilor vedeti si voi acum ce abalfabeti cu facultate avem in parlament ,,cand el nu stie adica hotul de Badalau ca o plangere penala unui presedinte cu imunitate nu se poate da curs cat e in functie,,bine si ce lege a incalcat presedintele sa ii faca boul de Badalau,,ca nu semneaza o decizia CCR unde borfasi si penali Psd -alde vor sa scape de Kovesi sa nu ii mai ancheteze la cat au furat,,si pt @v sa imi bag pula in ma-ta si toata familia ta de jeg Psd-ist….

14 iunie 2018 9:25

Radu Mazare ex-primar PSD defila in uniforma nazista Sobolanul v are o fixatie cu Johannis nazist doar pt ca e etnic german. La el la P$D un primar imbracat in uniforma nazista n-a fost pedepsit de consiliul impotriva discriminarii. Cei de la Times New Roman au fost insa sanctionati pt curva lui Dragnea. Zilnic fac acatiste pt v si ceilati imbecili psd. Sper sa moara cat mai repede. Cat traiesc fac indirect un serviciu PNL prin scarba pe care o provoaca fata de PSD prin imbecilitatea lor crunta.

13 iunie 2018 19:47

gaozar bolshevic depistat 16:06. Johannus e mai fin si mai civiluzat decat cel mai fin psdist

13 iunie 2018 19:25

remember Este un profesor corupt , evazionist.

13 iunie 2018 17:55

Robert Negoita v, te-as fute

13 iunie 2018 17:09

Ce față de WC are acest NAZIST IMPUȚIT !!!! Băi IOH ANUS, mare prostovan mai ești !!!!

13 iunie 2018 16:06

@V Dau-ar moartea in tine si-n toata familia, jigodie imputita de pizdist. Voi vreti razboi civil? Poate numai asa va scapa romania de hotii COMUNISTI si urmasii lor PIZDEII lui Dragnea.

13 iunie 2018 16:04

v Ghiolbanis fiind foarte infumurat nu-i frica ca va fi suspendat. El crede ca daca a fost votat de cca 6 milioane la un eventual referendum, toti acei votanti il vor sustine si de acea data. Eu cred ca se inseala,deoarece multi din cei care l-au votat, fiind dezamagiti de prestatia lui, nu-l vor mai vota.

13 iunie 2018 15:59

Traian Ohhh, atentie a vorbit Badalau, unde am ajuns !

13 iunie 2018 15:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.