Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a promis că va face tot ce-i stă în puteri pentru a decongestiona traficul din București, la alegerile din 2016. A promis străzi fără gropi și artere noi. După doi ani, purtătorii de cuvânt de la PMB au emis un comunicat cu numeroasele lor reușite în acest sens.

„Referitor la declaraţiile tendenţioase care circulă în spaţiul public şi care fac referire la lipsa unor măsuri concrete de fluidizare a traficului, precum şi lipsa unor proiecte de infrastructură în Capitală, Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: subliniem faptul că timp de 27 de ani, în Capitala României nu s-au luat măsuri coerente de rezolvare a conflictelor de trafic, situaţie care s-a agravat an după an atât din cauza lipsei investiţiilor, dar şi din cauza înmulţirii autovehiculelor de pe arterele”, se arată într-un comunicat, transmis, marţi, de PMB.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Popa Ce rai sunteti cu d-na Firea, in doi a reusit sa aduca moastele in primarie sa se inchine ..salariatii.

13 iunie 2018 14:06

Gicu Firea, are "scoala" facuta la Antena3. Mincinoasa ca orice PSD-ist.

13 iunie 2018 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.