Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numeroase expoziţii, opere extraordinare, sculpturi, picturi sau fotografii… la această a 49-a ediţie a Art Basel, desfăşurată între 14 şi 17 iunie.

După vânzările-record de la New York şi Paris, premisele sunt la un standard ridicat, în timp ce lumea artei se pregăteşte să se angajeze în marele Târg instalat în Messeplatz a oraşului elveţian.

Un mare număr de artişti, printre care maeştrii artei moderne, dar şi tinerii ultimei generaţii pe cale de afirmare, expune în diferitele secţiunii ale expoziţiei. Vizitatorii pot admira artă de calitate şi se pot relaxa datorită unui program paralel de teatru şi nu numai. Art Basel este locul de întâlnire a lumii mondiale a artei: colecţionari, negustori de artă, artişti, conservatori de muzee şi iubitori de artă. Toţi vin să descopere capodopere ale artei moderne şi contemporane, dar şi noii artişti a căror cotă este în creştere.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.