Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marți, la "Sinteza zilei" un scenariu-bombă pentru Klaus Iohannis.

"Domnul Klaus Iohannis a încălcat deja Constituția. Gata! În acest moment, o încălcare atât de gravă a Constituției, și clară, dacă PSD nu începe procedurile de suspendare și apoi de referendum de demitere, poate să plece de la putere, dintr-un simplu motiv: domnul Klaus Iohannis, dacă nu se întâmplă acum, nu va mai promulga nicio lege. Dacă dvs. din platou îmi puteți spune ce face PSD dacă Klaus Iohannis refuză să promulge legile, atunci eu mă predau. (...)

O lună de zile Klaus Iohannis se duce la 'garaj', ca și domnul Traian Băsescu, și eu, cetățeanul Cristoiu, voi vedea dacă acest președinte merită să fie votat în continuare.

Dacă domnul Iohannis va dovedi, se va duce prin țară, va veni la televiziune, se va explica, pentru că în perioada asta de o lună, vă avertizez, domnul Klaus Iohannis nu va mai fi președinte - are o problemă: nu se mai poate duce la Sibiu, pentru că nu mai beneficiază de alaiul SPP, nu mai beneficiază de STS, nu mai beneficiază de domnul Helvig și de domnul Predoiu - în acel moment voi vedea, în sfârșit, pe bunul sau răul politician Klaus Iohannis.

Dacă din 'garaj' sau de unde se va duce el mă va convinge eu unul voi vota împotriva demiterii sale", a spus Ion Cristoiu.


Comentarii

CEO-ul de la garajul Ciclop E hai că-i culmea! Haznaua Varanului l-a căutat în curul jurnalisticii până l-a găsit pe Ion Cristoiu, un closet al presei românești, un căcat jurnalistic rebutat, care culmea cu limba lui în cârje se mai și screme să-l suspende pe Iohannis, sau să-l atârne de undeva. Fecală ăsta de Cristoiu, după ce că e o nulitate în presă, se mai și chinuiește să găsească argumente juridice legale despre atârnarea lui Iohannis. Cică se cacă pe gura lui Cristoiu, cum că dacă preșesdintele refuză să valideze legile, el, excrementul Cristoiu se predă. Se predă unde? La ORACA? La abatorul de belit boi, vaci și porci? Care legă refuză Iohannis să o promulge? Dacă căactul cu moț Cristoiu se referă la recomandarea CCR despre suspendarea lui Kovesi, atunci nu e vorba despre o lege. Iar CCR dă avize consultative, nu dă legi, ci cocina CCR se pronunță despre aspecte legate de Constituția țării, care fie vorba-ntre noi, sunt niște interpretări politice și nicidecum legate de aspectele juridice ale Constituției. Turma de grohăitoare de la Latrina Varanului îl tot strânge de caise pe ofilitul ăsta de Cristoiu ca s-o suspende pe Kovesi că așa se dă de ceasul morții Varanul? Băi lătrătorilor, da mult vă mai scremeți voi acolo-n draci să puneți țara la cale pentru partidul de bolșevici împuțiți, vă-n beregată de hămăitori!

14 iunie 2018 4:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.