Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, marţi, după întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia, despre acţiunile sale cu privire la motivarea CCR şi i-a răspuns, totodată, liderului PSD Liviu Dragnea, după seria de ameninţări pe care acesta a lansat-o în spaţiul public. Klaus Iohannis a explicat că va analiza în continuare foarte atent motivarea pentru că de răspunsul său depinde „arhitectura statului”, condamnând „graba” PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, după întâlnirea cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, că PSD încearcă „să amputeze puterile preşedintelui folosindu-se de toate mijloacele de care dispune”. Acesta a explicat că nu se va grăbi în a lua o decizie în privinţa revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de aceasta depinzând în viitor „arhitectura statului român”. „Putem să observăm că PSD încearcă să amputeze puterile preşedintelui. Atenţie, un partid încearcă să amputeze puterile preşedintelui. De ce? Pentru că actualul preşedinte are evident altă părere decât majoritatea psd-istă din Parlament.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.