Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scuze că-mi permit să-mi dau cu părerea (întrucât văd că, mai nou, s-a revenit la vechiul înţeles al sintagmei producătoare de ani grei de temniţă „ori eşti cu noi, ori eşti împotriva noastră!”), în diferite griuri, vizavi de noul conflict politic, generat, astăzi, de declaraţiile preşedintelui Iohannis. Personal cred, aşa cum am mai spus-o, că, pentru a păstra, totuşi, „cadrul competiţional”, este necesar să respectăm, mai întâi, regulamentul şi, mai apoi, să schimbăm regulile, stabilind că sunt caduce.

Cum s-ar spune, preşedintele Iohannis urmează ca, mai întâi, să respecte regula/cutuma/legea de a da curs unei decizii a CCR, şi apoi să se pună cu „picamerul” pe ea, pe Curte. E simplu! Dacă nu va face asta - astăzi, mâine, peste o lună sau două , după „refuz”, mâine, poimâine, la anul, oricine ar putea veni să conteste o decizie/hotărâre a unei instanţe de judecată.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.