Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oficialii campioanei au decis să pună capăt incertitudinii şi să-l prezinte oficial pe Edi Iordănescu, drept noul antrenor al echipei. În acest scop, CFR a organizat o conferinţă de presă miercuri, de la ora 13:00. “CFR  1907 Cluj îşi prezintă noul antrenor într-o conferinţă de presă ce va avea loc miercuri, 13 iunie, de la ora 13:00, în sala de conferinţe a stadionului CFR”, scrie în comunicatul trimis de oficialii clubului către jurnalişti.Aşa cum Prosport a anunţat încă de pe 21 mai, CFR şi Edi Iordănescu au avut un acord de principiu, apoi pus pe un contract după plecarea lui Dan Petrescu. Singurul antrenor cu care oficialii clujeni au mai negociat în această perioadă a fost Victor Piţurcă, cel care a refuzat însă ideea de a reveni în Liga 1.

Edi Iordănescu va câştiga aproape 500.000 de euro pe an la CFR şi va avea ca principal obiectiv intrarea în grupele Champions League sau Europa League. Este cea mai mare provocare din cariera lui Iordănescu jr., care a mai fost principal la ASA Târgu Mureş, Pandurii, CSKA Sofia şi Astra.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.