Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pagina de Facebook a Gabrielei Firea este inactivă, pentru a doua oară în ultimele zile, după episodoul huiduielilor de pe Arena Națională. Cum explică Primăria Capitalei închiderea paginii de Facebook a Gabrielei Firea.Primăria Capitalei spune, într-un răspuns pentru Știrile PRO TV, că pagina de Facebook a Gabrielei Firea s-a închis singură, din cauza numărului mare de comentarii primite la ultima postare a primarului Capitalei. Pe de altă parte, specialiștii IT contrazic răspunsul și spun că o pagină de Facebook nu se poate închide singură, din cauza unui număr prea mare de comentarii.

Luni, după ce a fost huiduită pe Arena Națională, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare un mesaj în care i-a acuzat pe cei aflați pe stadion că sunt „cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți”. Imediat după acest mesaj, pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu a mai putut fi accesată.

Integral pe LibertateaComentarii

John Taranco esti in cacat pana-n gat, de luna viitoare incep arestarile . Ai fost bagata la inaintare de catre Coiosul de Teleorman. Prostilor ,v-a facut Dragnea pe toti , v-a distrus partidul. Peste doua luni "La Revedere Partid Iubit", PSD esti deja fantoma.

13 iunie 2018 9:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.