Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Reprezentanții Primăriei Municipiului București au spus, marți, că în spațiul public circulă declarații tendențioase cu privire la traficul din Capitală și precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulțirii mașinilor.

"Referitor la declarațiile tendențioase care circulă în spațiul public și care fac referire la lipsa unor măsuri concrete de fluidizare a traficului, precum și lipsa unor proiecte de infrastructură în Capitală, Primăria Municipiului București face următoarele precizări: subliniem faptul că timp de 27 de ani, în Capitala României nu s-au luat măsuri coerente de rezolvare a conflictelor de trafic, situație care s-a agravat an după an atât din cauza lipsei investițiilor, dar și din cauza înmulțirii autovehiculelor de pe arterele", se arată într-un comunicat transmis marți de PMB și citat de Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Jihadistul Ma intreb daca primarii din Los Angeles ( aproape 4mil.locuitori ) sau New York ( 8.5 mil locuitori) se plang de trafic aglomerat. Mai lasati panselutele,schimbarea bordurilor la fiecare schimbare de primar,ingustarea soselelor cu fel si fel de fantani arteziene nefolositoare si scumpe( vezi B-dul Constantin Brancoveanu) si concentrativa pe pasaje supraterane si subterane pt. fluidizarea traficului. Nici pana astazi nu s-a auzit in Romania de ''unda verde'' pe marile bulevarde.Du-te in centru si vezi daca pleci de la Universitate spre P-ta Romana pe verde urmatorul semafor este rosu si se face o coloana mare pana in sensul giratoriu de la Universitate.O alta problema o constituie tramvaiele,greoie,zgomotoase,ocupa 2 benzi de circulatie,infrastructura scumpa,diferitele refugii si sesuri giratorii facute special pt.ele,treceri de pietoni la aproape fiecare statie,toate acestea ingreuneaza circulatia. Ar trebui desfiintate si inlocuite cu troleibuze iar vatmanii recalificati ca soferi de troleibuze( nu trebuiesc nici concediati).troleibuzul are statie la bordura,circula ca un automobil obisnuit.Nu are nevoie de infrastructura speciala si costisitoare. Asa s-ar descurca un primar fara a face prea mare investitie.

13 iunie 2018 7:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.