Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În mod normal, ar trebui să scriu cîteva rînduri în apărarea primăriței de București. S-a străduit să organizeze o primire frumoasă celui mai vizibil cetățean român de pe planetă. Și vizibil nu în orice registru, cum era la un moment dat Ceaușescu. La ora aceasta Simona Halep este floarea care însoțește numele României. Din păcate, numai ea și Angela Gheorghiu trec toate granițele lumii într-un mod atît de onorant pentru noi și pentru țară. Primirea unui român încununat de o atît de spectaculoasă victorie (răsturnarea de scor a fost sarea și piperul acestui succes pe care nu am rezistat să-l urmăresc în întregime) merita un omagiu din partea românilor.

Integral pe CotidianulComentarii

@ 13 iunie 2018 12:04 Băi Căcat îmbolnăvit de bolșevism, unde pizda mă-tii ai citit tu în postarea mea că o jignesc pe Simona Helep? M-am referit foarte clar la fanii Simonei care au fluierat și au huiduit-o pe madam Firea primarul general al capitalei. Dar tot acolo i-am dat și o muie lui Cornel Nistorescu, pentru că impostorul ăla o merită din plin. Tu ce pizdoiul mă-tii ai înțeles din textul postării mele? Băi imbecilule, înainte de a-ți vomita lăturile împuțite printre grohăielile tale la fel de împuțite, caută-te la mansardă, adicătelea la găozul pe care-l porți pe umeri și screme-te să-nțelegi ceea ce am afirmat eu foarte clar, ai înțeles limbricule plin de căcat ce ești tu? Băi Idiotule, tu ai citit cu atenție tot textul postării mele? Sau nici tu nu mai știi ce-ai făcut, dar te-ai trezit căcăndu-te pe curul prin care vorbești? Du-te băi în pizdoiul lui mă-ta de idiot, cretin și imbecil împuțit ce ești, morții mă-tii de limbric și de avorton bolșevic împuțit ce ești tu! Îți dau muie până te ia mama dracului, fecală ce ești!

13 iunie 2018 22:20

FIȚU Bă, hopa-RAHATU, mâna dreaptă cu care se șterg la fund leproșii de tip#rezistent din Piața Victoriei! Cred că ești marea satisfacție a răpciugosului de radu banciu, cu lumea lui de nemernici cu tot, adică o vietate cu minte de moluscă cu figură de bursuc împăiat şi voce de măgar castrat de către un veterinar amator, care, într-un fel de grohăit cu pretenţie de dicţie, se repede cu orice ocazie s-o muşte cu nemăsurată încrâncenare şi ură pe SIMONA HALEP. Este adevărat că, de la înălţimea micimii sale nu-i ajunge decât la fund celebrei noastre sportive, însă, această moluscă deshidrată, cu privire de viţel aşteptând la poarta nouă, îşi exhibă cu atâta entuziasm pe râtul-gură fecalele gândirii izvorâte din creierul său de pasăre colibri, încât îşi trădează provenienţa dintr-o stirpe de coioţi, iar tu îl urmezi în clasament îndeaproape. Bravo, bă, hopa?, cu figura ta de culoarea rahatului în ploaie de toamnă, vietate, care-şi deversează lăturile instinctelor sale primare asupra unei sportive de excepţie, nu face altceva decât să-şi… onoreze mintea de avorton asemănătoare cu a celorlalți rahați huiduitori ori pe unde au ocazie…

13 iunie 2018 12:04

UNFORGIVEN Bravo domnilor administratori ai acestui site! Felicit WM pentru asemenea postari stilate si rafinat intelectuale. Nu este vorba de nicio cenzura, ci de bun simt. Chiar va este atât de greu să asigurați moderarea si filtrarea vorbelor porcoase si neigienice, fie si printr-un simplu program "edit"? Daca nu aveti bani sa faceti angajări pe un asemenea post, ma ofer sa o fac eu gratuit si nepărtinitor.

13 iunie 2018 8:41

Stan Pățitul Bravo PMB și primarului general. Cei care au huiduit sunt cei de la pomenile din cimitire, dar și de la pomenile electorale. Printre ei și câtiva frustați, neîmpliniți, protestatari de profesie, debusolați, turmă, etc Rușine contestatarilor. Spre deosebire de SIMONA HALEP, cântăreața de operă își face vânturi de parcă ar fi singura în lume. Dacă nu a fost absolvită de datoriile la ANAF țipă, se dă cu curul de pământ și scuipă ură și venin. Măcar rămânem cu SIMONA.

12 iunie 2018 22:08

Hopa? S-a trezit din comă mălăiețul Cornel Nistorescu, cel care s-a grăbit să-i facă câteva felații madamei Gabriela Firea, primarul general al capitalei, dar și PSD-ului său mult iubit și stimat și securistoidului mălăieț partid de bolșevici împuțiți. Nistorescu are dreptate când afirmă că madam Firea e un primar cu gura mare și cu o agendă mică, ceea ce e cât se poate de adevărat, madam Firea are gura aia a ei mare și chipul ăla cioplit mai din seceră și din ciocan, o leacă patibular și respingător, dar n-are a face, e trompetista PSD-ului, adică zăluda aia care se masturba în campania electorală la locale cu ditamai măturoiul, un ditamai târnul cu care ar fi vrut cică să ridice în slăvi praful de pe bulevardele capitalei. Iar felaționistul și mălăiețul Nistorescu o linge-n draci pe madam Firea și o mai și cunilincționează-n alți draci mai mari, ca să nu cumva să fie deranjată de aplauzele cu huiduieli și fruierături dedicate madamei primar de fanii Simonei Halep de la ceremonia aia de 2 bani orbi de la Arena Națională. Băi Mălăiețule securist ceaușist împuțit, lasă-te de căcat editoriale și du-te-n găoaza mă-tii cu toată presa ta de cunilincționist fezandat ce ești. Te fut în gură!

12 iunie 2018 21:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.