Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că a citit cu mare atenţie decizia CCR privind revocarea şefei DNA, dar că mai are nevoie de timp ca să o înţeleagă. Pe el îl înţeleg, decizia mai puţin: este cea mai ambigură decizie pe care mi-a fost dat s-o văd vreodată.

Iar ambiguitatea deciziei rezidă nu atât în argumentele folosite (deşi e şi aici mult de discutat), cât în dificultatea de a identifica majoritatea care a stabilit soluţia. Aşa cum ştim, verdictul în cazul revocării lui Kovesi este format din două elemente: (a) că a existat un conflict juridic de natură constituţională între preşedinte şi ministrul Justiţiei şi (b) că preşedintele „urmează să emită decretul de revocare”.

Integral pe AdevărulComentarii

Liviu Avram - în concluzie: Sug EURO-poolla & #REZIST! (aici TOŢI judecătorii au căzut de acord, n.m.)! Cu respect, LA (tăia-i-aş beregata lu alde fi-meo să i-o tai, pe rug, de derbedeu, puşlama & bagabont ce e, n.m.)!

13 iunie 2018 0:34

v Ghiolbanis nu o va revoca pe Chiovesoaica. Puterea actuala nu-l va demite pe Ghiolbanis si tara va merge la fel de prost

13 iunie 2018 0:03

Amalia Asta inseamna sustinerea compromisurilor facute de DNA, a abuzurilor si a protocoalelor cu SRI, SIE etc.... Mai e Stat de drept, sau e apendicele Statului Paralel???? Despre ce vorbim?? De cand e Kovesi zeita Justitiei??? Era ei si a clicii care a sustinut-o a apus. Stia foarte bine in ce se baga! I-a placut totalitarismul DNA, sa se retraga cu labele pe bot!

12 iunie 2018 22:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.