Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La cinci zile de la publicarea Motivării CCR, privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi, din care pînă şi un elev din ciclul primar ar înţelege că revocarea şefei DNA este imperativă, fără drept de apel şi de îndată de pus în aplicare, Iohannis rupe tăcerea şi gura tîrgului ieşind la declaraţii aiuritoare, pline de invective și atacuri partizane, în spatele cărora ar vrea, parcă, să-şi negocieze și tranzacționeze influența și rolul în arhitectura statului, ca la tarabă.

Destul ca însăși lentoarea reacției, figura de ultragiat căruia i s-au furat jucăriile, încăpățînarea sa de catîr cu care continuă să conteste rezoluția, concluzia Curții, să ne ducă cu gîndul că acolo, la Cotroceni, un conclav disperat și ocult urzește nu doar un plan de tărăgănare sine die a revocării, dar, și mai grav, o conspirație destabilizatoare, o lovitură asupre ordinii constituționale, de urmările cărora Iohannis, ca și altădată, nici nu pare a se sinchisi.

Integral pe CotidianulComentarii

ariciul Bai penalii astia,puturosi precum gandacii aia de grau,ba da voi nu stiti cine si ce anume formeaza PSD-ul?Cum ma puteti manca Cacat cu polonicul si sa mai spuneti si ....ca va place?Bai gasca asta de penali de la ordonanta 13 nu are decat grija salvarii cururilor pupate de voi toti lingailor.Adica o intreaga tara a vazut si vede asta,iar voi vedeti invers?fiindca vati bagat limbile fiecare in curul ce se vrea lins si nu mai vedeti clar.Mai prostilor?No sa mai mearga baaaaa,cu subventii,furturi delapidari si alte prostii baroniale ale voastre.Sunteti partid de hoti si de puturosi.Sunteti multi fiindca vati adunat la buget ca mustele la cacat.

13 iunie 2018 8:39

Pute De ce oare opozantii sunt formati in mare parte din oameni spurcati la gura si vulgari ,oare noi ceilalti indiferenti la opinii politice, daca ne e scarba de ce vedem trebuie sa injuram si sa vorbim suburban ca sa para ca si noi nu suntem de acord,argumentele nu mai sunt la moda ci injuraturile??

13 iunie 2018 7:44

Cotidianul? Ziarul care nu există-n presa scrisă, dar e pe internet? Ziar inexistent care e patronat de mălăiețul Cornel Nistorescu fost colaborator și fost turnător la Securitatea lui Ceaușescu? Ioan Vistea? Cine e anonimul ăsta care e un vițel adult și un șobolan de bolșevic împuțit? Cică președintele a recurs la invective și a făcut declarațiiaiuritoare pline de abuzuri partizane. Oare așa o fi? Băi Pulă belită, ziaristul anal al căcatului vostru de fițuică de ziar nici măcar tipărit pe hârtie igienică, dar bun numai pentru șters la găoz cu el, tu te fălești că te-ai căcat pe tine un articol de presă cică? Du-te-n pizda mă-tii de imbecil sclerozat și cretin ce ești tu cu mălăiețul tău stăpân, Cornel Nistorescu cu tot, un securiastoid ceaușist împuțit, excrementelor ce sunteți voi! Te fut în gur și pe tine și pe mălăiețul tău stăpân, secăturilor!

12 iunie 2018 21:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.