Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update Autorul luării de ostatici de la Paris a fost reţinut de autorităţi, iar persoanele sechestrate au fost eliberate, anunţă serviciile de securitate franceze, citate de cotidianul Le Figaro. Un individ înarmat a luat ostatice două persoane într-o clădire din Paris, dar autorităţile franceze exclud ipoteza unui act terorist, informează site-ul cotidianului Le Figaro. Un bărbat a luat trei ostatici, marți, în Paris și susține că are o bombă asupra sa.

La fața locului, au fost mobilizate forțe impresionante.

Bărbatul cere să discute cu reprezentanți ai ambasadei Iranului, potrivit Express.

Martorii au spus că un bărbat care pretindea că este înarmat cu „o bombă și un pistol” a capturat trei persoane. Aceștia au mai precizat că printre ostatici s-ar afla și o femeie însărcinată.


Comentarii

#REZIST "Angela Merkel, la marşul musulmanilor de la Berlin: Ura, rasismul şi extremismul nu-şi au locul în această ţară" In PIZDA matii de baba TAMPITA!

12 iunie 2018 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.