Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Din cauza datoriilor acumulate de o firma a sa, tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc. Licitatia bunurilor va avea loc pe 22 iunie.

Intr-o perioada in care fiica sa care castiguri fabuloase din tenis, tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelica SRL”, unde este unic asociat si administrator. Fiscul constantean a scos la vanzare o cladire din comuna Vulturu si un teren aferent, ambele aflate in proprietatea firmei lui Stere Halep. ANAF organizeaza pe 22 iunie, la Serviciul Fiscal Harsova, o a doua licitatie pentru vanzarea unui bun detinut de debitorul "La Stelică SRL". Este vorba despre o cladire (spatiu de productie a bauturilor alcoolice), in suprafata de 167,81 metri patrati, plus terenul aferent, de 1.000 metri patrati, situata în localitatea Vulturu, cu un pret de pornire al licitatiei de 38.068 de lei, fara TV

Integral pe WowbizComentarii

Gogu Tatal Simonei a luat exemplul de la politicienii care conduc tara, Nu a gresit cu nimic chiar daca Simona castiga milioane.

12 iunie 2018 17:44

UNFORGIVEN Singura explicatie este ca vrea sa scape de ele si executarea silită ii pare cea mai avantajoasă pentru el. PS: Un machedon are simțul afacerilor în sânge!

12 iunie 2018 17:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.