Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Pe bună dreptate s-au revoltat magistraţii, adică cum se trezeşte un politician care mai este şi infractor să se ducă la televizor să ameninţe acolo magistraţii, după ce a convocat un miting mediocru antijustiţie. Deci este inadmisibil“, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

"Nu putem să lăsăm statul să intre într-o situaţie de incertitudine, să intrăm în derivă şi să ne trezim că, în loc să consolidăm democraţia românească, noi, aşa de dragul unuia care vrea să fie mai puternic decât e sănătos, renunţăm la valori democratice", a spus Iohannis.


Comentarii

gica ,contra Este clasic ca infractorii sa-as ameninte procurorii si judecatorii in speranta ca-i va speria si le va micsora pedeapsa In cazul Dragnea vinovatia este clara si cu cirecumstante agravante pentru amenintari si recidiva Pacat de fraierii care au crezut in minciunile "baronului"si care defileaza pe aici sub diferite pseudonime ordonate

18 iunie 2018 15:05

io insumi Un falsificator de testamente (grav, f. grav !), isi da cu parerea despre ....infractori ?

13 iunie 2018 10:24

v Citind comentariile se pare ca est "indragit" de o parte dintre alegatori. Se pare ca si unii care te-au votat sint dezamagiti de prestatia ta. Se asteptau sa fii altfel fiind sas.

12 iunie 2018 23:40

Gabriela Balacareala ieftina... mahala infecta.... O solutie tehnca dupa liota de consilieri pe care ii platim, cam pe cand ??????

12 iunie 2018 22:47

alupigus E INADMISIBIL CA ACEST KWJ , HOT DE CASE DOVEDIT LA SIBIU , PRESEDINTE ETNIC GERMAN CARE-I URASTE PE ROMANI SI CARE A PROVOCAT RAZBOIUL ROMANO-ROMAN , PROMOTORUL STATULUI SECURISTOID , TRADATOR DE TARA , INFRACTOR NOTORIU PRIN NERESPECTAREA DECIZIEI CCR , TREBUIE DEMIS URGENT , PAPALAI DE PESEDISTI , PULE MOARTE !

12 iunie 2018 22:15

Dar tu ce ești, mă infractorule? (Corectat) Ești atât de prost încât să crezi că suntem toți orbeți și handicapați mintal? Mi-e pur și simplu greață să-ți amintesc infraciunile tale de tot felul, nu numai cele locative, unele având și elemente de trădare națională.

12 iunie 2018 19:47

Dar tu ce ești, mă infractorule? Ești atât de prost încât să crezi că suntem torți orbeți și handicapați mintal? Mi-e pur și simplu să-ți amintesc infraciunile de tot felul, nu numai ele locative, unele elemente de trădare națională.

12 iunie 2018 19:44

Je Bai Dragnea, nu mai pierde timpul sa-ti negociezi sentința cu asta. Suspendati-l odată si sa terminam cu circul asta. Vine Tăriceanu si in 45 de zile face curățenie la toate nivelele iar la Referendumul de demitere venim noi cu procentajul nou de participare. Ati gresit, trebuia suspendat imediat după alegeri când ti-a respins prima propunere de premier. Esti slab bah, si n-ai sânge unde trebuie.

12 iunie 2018 17:45

Trump Hai sa mori tu!!! Dar cand tu amenintai CCR-ul era OK?

12 iunie 2018 15:08

Cum? Dar este ”admisibil” ca un VÂNZĂTOR DE COPII, un HOȚ DE CASE, un FALSIFICATOR să ajungă președintele României??? Răspunde băi JAVRĂ NAZISTĂ !!!!!

12 iunie 2018 15:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.