Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, întreabă: „Mai aveți bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului?“. Viorica Dăncilă, purtătoarea de cuvânt a premierului PSD Liviu Dragnea, răspunde: „În mod sigur există bani pentru pensii şi salarii şi aş vrea să nu creăm îngrijorări. Sunt bani de salarii şi pensii“.

Hai să nu creăm îngrijorări, dar să creăm o paralelă. Pe timpul Guvernului PDL, Ministerul Sănătăţii, de pildă, avea un ministru, doi secretari de stat, un secretar general, un adjunct şi un subsecretar de stat, funcţie care era deţinută de Raed Arafat. Între timp, domnul Arafat a plecat cu tot cu funcţie la Ministerul de Interne, acolo unde este şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Fiecare dintre cei aflaţi la vârful Ministerului Sănătăţii avea câte un consilier. În prezent, la instituţia condusă de Sorina Pintea sunt cinci secretari de stat, un secretar general, doi adjuncţi şi doi subsecretari de stat! Fiecare dintre cei pe care partidul i-a pus în funcţii are mai mulţi consilieri, unii dintre ei chiar câte cinci! În celelalte ministere situaţia este asemănătoare. Totodată, instituţiile aflate în subordinea ministerelor şi care sunt împrăştiate în toată ţara, dar şi primăriile şi consiliile judeţene au angajat oameni de partid, rude şi alte pile, oferindu-le salarii generoase.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.