Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Peste 15.000 de oameni au venit pe Arena Națională pentru a o vedea pe Simona Halep. Campioana de la Roland Garros le-a prezentat fanilor o replică a trofeului, însă momentul a avut parte și de surprize.

Mai exact, momentul în care primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a ținut un scurt discurs a fost acompaniat de un cor de fluierături și huiduieli, ceea ce a surprins-o pe Simona, iar expresia feței sale spune totul despre acest lucru.

Primarul general i-a oferit Simonei o plachetă şi cheia oraşului, însă apoi a părăsit arena înainte de finalul ceremoniei, dezamăgită de reacția suporterilor. Înainte de acest eveniment, Marcel Pavel și Luminița Anghel au intonat imnul României.


"Sunt foarte emoţionată, nu m-am aşteptat la aşa ceva. E un moment deosebit şi sunt foarte mândră că sunt româncă. Mereu am crezut că, chiar dacă provin dintr-o ţară mai micuţă se poate face performantă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, de un public numeros pe oriunde merg", a spus Simona Halep în faţa fanilor prezenţi pe Naţional Arena.

Integral pe Digi24Comentarii

v Rezistacii, au avut un comportament lamentabil. Adunarea era pt Simona. Cheia orasului si diploma de Cetatean de Onoare al Bucurestiului, nu putea sa-i fie inminate de portarul institutiei sau de un alt functionar. Manifestarile politice sa le faca in alt loc si cu alta ocazie.

12 iunie 2018 23:48

Acest comportament de IMBECILI este caracteristic #REZISTACILOR, USR-stilor, PDL=PNL-stilor. Acei, care s-au comporta urat, habar nu au cum o cheamă pe câștigătoarea trofeului de la Roland-Garros. Simona HALEP merita, din plin, o seara pe care romanii să o dedice doar ei ("Sa dam cezarului ce - i al cezarului"). Dar ce să faci când la asemenea evenimente vin și ”AGHIOTANTII” lui Iohanis, Malin BOT, Cartianu ..... si alte curve asemenea lor.

12 iunie 2018 12:40

Maidanezul alegator Ca sa fim mai directi, "fluerasii" s-au fluerat pe ei, ca doar nu provincia a ales-o pe Firea primar!

12 iunie 2018 12:32

Gina Expresia fetei, este inteligenta si le da dreptate celor care huiduie. Si printre tarani sunt oameni destepti care nu se lasa cumparati Jercan Marcel, sau esti cumva pensionar cu " pensie nesimtita" de nu vezi realitatea.

12 iunie 2018 12:27

Nae Marcelee, acei tarani au venit pentru Simona, Firea nu avea ce cauta acolo !! Lumea s-a saturat de mascarada politicienilor incompetenti. Intreaba-te ce a facut Firea pentru Bucuresti, ce s-a ales din toate promisiunile electorale.

12 iunie 2018 10:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.