Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Întâlnirea istorică dintre președintele american, Donald Trump, și omologul său nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agențiilor de presă internaționale. Nu este încă clar ce au semnat cei doi lideri, însă Trump a oferit asigurări ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferința de presă care urmează să aibă loc. "Am aflat că este un om foarte talentat și că își iubește țara foarte mult", a spus președintele SUA despre omologul său nord-coreean. 

10.05 Experții în probleme coreene nu sunt impresionați de documentul semnat din cauza exprimării vagi și a scopului limitat al acordului, scrie Guardian. Robert Kelly, profesor de științe politice la Pusan National University, susține că documentul este ”mai 'subțire' decât credeau și cele mai sceptice voci”

09.50 Niciun cuvânt, deocamdată, despre summit, pe paginile de internet ale presei nord-coreene. Ultima știre din categoria ”Activitatea Liderului Suprem” este o galerie foto cu o plimbare făcută luni de Kim Jong Un prin Singapore.

09.42 Ce conține documentul semnat:  Trump s-a angajat să ofere garanții de securitate Coreei de Nord, iar Kim Jong Un și-a reafirmat angajamentul ferm și nestrămutat pentru denuclearizarea peninsulei coreene.

Integral pe HotnewsComentarii

Judah Circ ieftin.... marca Departament de Stat Falimentar !!! Rahat cu apa rece, sum zic grecii... Americanii ling labele insangerate ale dictatorului nord coreean... Umilinta Mapamondlui via SUA !!!!!!

12 iunie 2018 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.