Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Horoscop saptamanal BANI. Pregateste-te pentru o saptamana speciala plina de emotii foarte mari, conexiuni importante si noi inceputuri! Banii vin, se fac si se cheltuiesc prin oameni si pentru oameni, in relatie cu munca depusa, cu locurile si situatiile traite.

HOROSCOP SAPTAMANAL pentru BANI SI CARIERA 11-17 iunie 2018 este deci direct influentat la fiecare zodie de energiile dominante ale acestui context astral special ce activeaza relatiile si iubirea, dar influenteaza si motivatia pentru bani si cariera, gratie lui mutarii lui Mercur in Rac si a lui Venus in Leu de la mijlocul saptamanii.

Vineri 15 iunie, Venus este in patrat cu Uranus din Taur, celebrul si rebelul Uranus.

Venus si Uranus au o relatie intensa in acest an. Intre septembrie si noiembrie 2018, Venus va fi in opozitie cu Uranus de trei ori ! Acesta este un tranzit foarte lung! Va fi cel putin “interesant”…. Iar saptamana aceasta vom primi doar un prim gust a acestui tip de energie.

Unde apare Venus, vorbim despre iubire si relatii sentimentale.

Unde apare Uranus, vorbim despre o scuturare a credintelor vechi despre stabilitate si bani. O asemenea combinatie ne va o noua tema destul de dura : ne face sa revedem cum folosim banii pentru a avea iubire si relatii. Nu cumva ii facem sau ii cheltuim ca sa tinem pe cineva langa noi ? Sau nu cumva muncim pentru bani din frica ca altfel nu corespundem asteptarilor cuiva drag de la noi?

Mai mult, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.