Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Penibil. Absolut penibil. Nu am crezut că voi vedea/auzi, la tv, radio etc, lamentări neputincioase, de tot râsul, venite din partea societăţii civile, care s-a văzut deposedată, peste noapte, de arealul în care a … „rezistat”, cât i s-a permis să reziste.

Penibil, să fiu martorul unor lamentări imberbe, de genul celor „emanate” de „rezistenta” societate civilă românească: „Au venit peste noi, ne-au luat terenul de joacă, ne-au dat castane şi ne-au trimis acasă. Au distrus simbolul anului 1990 – protestul cămăşilor albe, organizat împotriva reţinerilor/arestărilor celor ridicaţi din Piaţa Universităţii, de Poliţie, în 1990, înaintea mineriadei din 13-15 iunie”. Sau, ceva de genul: au venit în Piaţa Victoriei, ca să ducă în derizoriu „simbolul luminilor”, al luptei împotriva corupţiei, transmis de noi, Europei civilizate.

Integral pe GândulComentarii

@Gheorghe Craioveanu Soros asta poate multe ca-i barbat. Are aproape 90 de ani si o fute si pe ma-ta moarta, jigodie imputita!

11 iunie 2018 19:59

Jihadistul Penibil,absolut penibil,cand ma uitam la televizor si vedeam in Parlamentul Romaniei niste bufoni cu pancarte,surle si trambite ,fluierand de parca erau la un meci de fotbal pe stadioanele britanice cu vestitii hooligans,iar tu stateai ca un penibil si nu scriai nimic. Ce zici este penibil?Ai mai vazut asa ceva in Parlamentele europene?

11 iunie 2018 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.