Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiţiei, a declarat, luni dimineaţă, referitor la decizia pe care preşedintele o va lua în legătură cu revocarea Laurei Codruţa Kovesi, că a înţeles că preşedintele va citi "până va înţelege", exprimându-şi convingerea că şeful statului îşi va îndeplini obligaţiile.

"Eu am declarat în nenumărate rânduri, chiar dacă în spaţiul public, din considerente diferite, au apărut şi alte afirmaţii. Decizia produce efecte juridice, ca orice decizie, obligaţie în cazul acesta, de la momentul publicării în Monitorul Oficial al României. Nu avem un termen. Am înţeles că domnia sa va citi , am înţeles că domnia sa va citi până va înţelege, iar eu exprim aceeaşi convingere, că-şi va îndeplini obligaţiile. Nu (a fost o ironie -n.r.), să înţelegeţi că doar am repetat ceea ce domnia sa a afirmat. Preferabil să întrebaţi pe domnul preşedinte (dacă încalcă legea -n.r.)", a declarat Tudorel Toader, citează Mediafax.

Integral pe România LiberăComentarii

Lucifer, zis si Satan, capetenia ingerilor cazuti, deveniti demoni Nu te amagi, blestemelor celor scarbiti de intunecimea si imbecilitatea ta, te vor ajunge.

12 iunie 2018 2:29

Lucifer, zis si Satan, capetenia ingerilor cazuti, deveniti demoni v, te-as fute-n cur, dar ce sa profanez la tine? Esti personificarea spurcaciunii, imbecilitatea absoluta!

12 iunie 2018 2:26

Ce să înțeleagă băi bubosule? Căca-ma-ș în capul tău și al lui Dragnea, vă-n gură de imbecili! Te doare pe tine de justiție ca pe păduche-n pulă, morții mă-tii de imbecil împuțit!

11 iunie 2018 20:13

v D-le Toader, orice lege ar trebuii sa aiba un termen si sanctiuni cind nu indeplinesti acele legi,decrete, etc. Ghiolbanis cum este el ingramadit poate sa citeasca decizia curtii cit vrea el ca tot nu o va intelege si nici nu doreste sa o aplice. El fiind razbunator, nu-i convine ca a fost contrazis si va cauta toate mijloacele legale si mai putin legale sa nu duca la indeplinire decizia CCR. Ba cred ca fiind razbunator va "coace" si dvs ceva.

11 iunie 2018 15:46

Da tu Tudorel ai pricipit cine vine azi la Buc? Si cu cine sta de vorba? O delegaţie a Comisiei de la Veneţia se va afla luni și marți la Bucureşti într-o vizită de două zile, având ca temă modificările la legile Justiţiei. Programul delegaţiei include întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, şi cu reprezentanţi ai DNA, Parchetului General, CSM, ICCJ, dar şi cu parlamentari din Comisia Iordache şi cu organizaţiile magistraţilor.

11 iunie 2018 11:50

Prostul nu e prost destul... "Am inteles ca va citi pana va intelege "-Nu-ti este rusine sa faci astfel de ironii ? .Nu degeaba parul tau a ales sa-ti paraseasca capul !

11 iunie 2018 11:24

Nae Tudorele esti un lingau !

11 iunie 2018 9:53

Deciziile CCR nu sunt obligatorii pentru parlament și pentru ministrul Tudorel Toader. Sunt primii care le ignoră. Nu toate deciziile CCR produc efecte juridice, tocmai pentru că nu sunt respectate de ”orice persoană fizică sau autoritate”. Ca un făcut, printre persoanele fizice și autoritățile care nu le respectă se află parlamentul și chiar el, ca ministru al Justiției. 17 (șaptesprezece) Decizii emise de CCR în perioada 2009-2017 au fost sau încă sunt ignorate de Parlamentul României. Un exemplu, de altminteri celebru, de pe vremea când Tudorel Toader era judecător (depasind mandatul de 9 ani) la CCR, este chiar Legea Educației Naționale. comisarul.ro.

11 iunie 2018 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.