Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

​Liviu Dragnea susține că protestul de sâmbătă din Piața Victoriei a fost doar începutul și anunță „un miting uriaș în altă locație”.  „Ăsta a fost mitingul mic, următorul va fi un miting uriaș, într-o altă locație”, a spus Liviu Dragnea, într-un interviu la Antena 3. 

Declarațiile lui Liviu Dragnea:

​- Simt aceeași emoție ca aseară. A fost o emoție puternică în piață. Nu a fost o emoție pozitivă, a fost o descărcare a celor din piață. Noi am făcut mitingul din mai multe motive: primul pentru a protesta față de acest sistem odios, care e patronota de Klaus Iohannis, unul din beneficiarii acestui sistem prin uneltele pe care le au. 

- Un alt motiv este că am fost provocați. Ăsta a fost mitingul mic, următorul va fi un miting uriaș, într-o altă locație. 

Integral pe HotnewsComentarii

Ion Vasile Dragnea, tot hotz si jigodie esti...Tzi-ai lasat familia ( bine ca macar ai improprietarit-o cu furaciunile Teleormanene) si te-ai dus dupa secretara tinerica ce face "sex oral" la birou si-n Brazilia si femeile de baza din PSD(Dancila,Firea,Rovana Plumb,L.O.Vasilescu) sa-u ofuscat ca lumea zice ca e "curva" ca asa se numesc aceste femei ce strica casa familiilor traditzionale...Si jigodie esti ca a-i furat de la gura copiilor saraci si a-i pus cele doua salariate de acolo sa va stearga la cur pe voi, PSD-istii teleormaneni...si sper ca SIPA sa nu aiba vre-un dosar compromitzator pentru cei trei judecatori de la ICCJ iar pedeapsa ta sa fie cea pe care-o meritzi...Jilava...PSD-ista

11 iunie 2018 12:49

pedelistul ...liberal Pana sa .."ne intrecem" in mitinguri, ar fi indicat sa faceti cate ceva in indreptarea legislatiei ! De exemplu, bre PSD + ALDE, dati drumul rapid la ... OUG-uri ! Ca vad ca sasalau` va intarzie mult mai mult decat ar fi permis !!1

11 iunie 2018 10:24

Quetzalcoatl Loc pe românește,nu locație că în engleză.In romana locație înseamnă închiriere nu loc.

11 iunie 2018 10:02

victor psd-ul are o boala autoimuna , face proteste impotriva puterii care este a psd-ul!

11 iunie 2018 7:14

v Citind comentariile, iti dai seama ce "stabilizator" este Ghiolbanis. A reusit sa antagonizeze oamenii unii contra altora. La viitoare alegeri se va vedea care a reusit. Aceasta atmosfera a mai fost pe vremea lui Iliescu, cind prieteni vechi fiind in "tabere politice" diferite au ajuns sa se dusmaneasca. Se pare ca Ghiolbanis a reusit acelasi lucru, dorind sa-si alcatuiasca "guvernul lui". Pt asta ar fi in stare sa distruga tara, nu doar sa antagonizeze pe oameni, unii impotriva altora.

10 iunie 2018 23:54

Bravo mă, tractoristule! Următorul miting va fi uriaș? Adică va fi gigant? Împușcatul s-a scremut și el până a făcut un miting uriaș, care miting l-a dărâmat de pe tron. Tu vrei să-i calci pe urme Plumbuitului? Dacă asta-ți dorești, asta vei avea! Să-mi fie gura aurită!

10 iunie 2018 21:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.