Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Simona urca in loja ei. Este felicitata de Nadia Comaneci. Se imbratiseaza cu toti membri echipei sale, cu parintii ei.

6:1 Serviciu spre corpul adversarei, Stephens nu mai poate returna (15-0). Halep rateaza cu forehandul, dar apoi reuseste un as (30-15). Stephens schimba excelent directia si inchide punctul cu forehandul in cross (30-30). Halep vine la fileu si finalizeaza cu smash-ul - minge de meci pentru liderul mondial. Serviciu perfect, returul americancei este in fileu. Final de meci! Simona este noua campioana la Roland Garros.

Integral pe HotnewsComentarii

Roland Barros Un meci de legendă? Sau o legendă de meci? Simona a câștigat, ceea ce e foarte important. De anul trecut jocul ei tactic și varietatea loviturilor s-a îmbunătățit mult, deși e loc și pentru mai mult. Dacă anul trecut Simona returna aproape toate mingile la adversara ei, de data asta deși au mai fost mingi rerturnate la adversara ei, acestea au fost mai puține, dar stereotipul ăsta cu returnarea mingii la adversară trebuie să dispară din jocul Simonei. Ce mă deranjează mult sunt urletele dizgrațioase pe care le emană Simona de fiecare dată când returnează mingea adversarei, ar trebui ca să învețe să închidă gura când lovește mingea tot timpul, pentru a nu mai urla ca o iapă în călduri ce visează la o sculă noduroasă de armăsar viril. Ce mama dracului, e așa de greu să țină gura închisă? În rest numai de bine și la mai mare!

10 iunie 2018 18:56

UNFORGIVEN Da, a venit si clipa mult asteptata pe care o merita demult, confirmarea deplina a valorii si pozitiei de lider mondial. Bravo ei si tuturor celor care i-au fost alaturi in incununarea eforturilor si sacrificiilor ei personale si ale parintilor si recunosc ca lacrimile ei de fericire mi-au umezit si mie ochii , caci spre rusinea mea nu remarcasem ca in asemenea situatii se canta imnul national al invingatoarei si am vazut-o pe Navratilova castigand un GS fara de imn si tara, pe atunci. De fapt adevarata finala a castigat-o cu Muguruza, cand a avut o precizie de ceasornic elvetian, iar acum m-am speriat putin in primul set cand a facut prea multe mingii cadou adversarei, care se aratase optimista, cu un titlu de GS la US Open, fata de cele 3 finale ale Simonei. Bravo, cred ca a trecut un prag, ii dorim sa o tina tot asa si pe iarba si pe hard, desi aici la Paris s-a simtit acasa, pe zgura rosie a copilariei. L-a facut pana si pe Dildo sa invoce apoteotic biserica, adevarat ca doar linistea din biserica (mormant!?!) , dar oricum e un progres pentru el, bravo si lui ! PS: Le-as mai fi spus ceva francezilor - n'oubliez aussi les roumains Virginia Ruzici et Ilie Nastase !

10 iunie 2018 9:48

Bravo! În sfârșit, Simona n-a mai câștigat pierderea finalei, ci a câștigat cu adevărat finala unui mare turneu. Felicitări sincere! Am auzit că Cristian Tudor Popescu a plâns și a umplut cu lacrimi două găleți de 10 litri fiecare. Toate bune și frumoase, felicitări și la cât mai multe finale de mari turnee câștigate!

9 iunie 2018 20:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.