Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O echipă internaţională de cercetători a identificat „amprentele” mai multor metale pe una dintre cele mai puţin dense exoplanete descoperite până acum.

Echipa formată din cercetători de la University of Cambridge şi de la Instituto de Astrofísica de Canarias (IAC), din Spania, au folosit Gran Telescopio Canarias (GTC) pentru a observa WASP-127b, un gigant gazos cu cer parţial senin şi semnături chimice ale metalelor în atmosfera sa, potrivit Descopera.

WASP-127b are o rază de 1,4 ori mai mare decât cea a lui Jupiter, dar are doar 20% din masa sa. Planeta nu are corespondent în Sistemul Solar şi este rară chiar şi printre cele mii de exoplanete descoperite până acum.


Comentarii

PRECIZARE: este vorba despre "descoperirea" epocii poollii şi ea a fost fuckută de către un "group" de "MEDIA-derbedei (preluaţi de noi, n.r.) şi constă în principal în (diverse) "semnături chimice ale metalelor în atmosfera sa" (dintre care se distinge "semnătura chimică" a EURO-poollii-robot metalică de zinc, pe care tocmai o suge alde Badea, care şi-a mai băgat şi 3 electrozi în nas, ca să fuckă electroliză, potrivit Descopera, n.r.). Cu respect, Felix-Ocnaşul & A3

9 iunie 2018 0:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.