Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dimitrie Alexandru Sturdza a fost unul dintre cei mai longevivi prim-miniștri din istoria noastră, cu patru mandate, începute în 1895 și terminate în 1909. Treptat, a început să aibă grave probleme de sănătate. Lătra, se băga pe sub birourile colegilor și îi mușca ori ciupea. La Paris, a ars perdelele hotelului în care stătea, apoi s-a pus în genunchi, cerând iertare. A murit într-un sanatoriu, la 81 de ani, în 1914.


Comentarii

Dan Voiculescu, zis și Varanul, profesor de securitate ceaușistă Eu n-am ajuns prim-ministru, dar i-am călcat pe urmele fostului prim-ministru Adrian Năstase pe la Jilava și pe la Rahova. Eu încă nu latru, dar mă ling în negul care mi-a mai rămas în locul pulii precum se linge Grivei, cățelul meu de companie. Când mă duc la Antena 3, îl mai mușc pe Mihai Gădea de cur din când în când, iar pe Mircea Badea îl mușc de pulă, tot din când în când, după care stau cuminte în poziția sluj și dau din coiul meu sănătos, nu din coiul meu unde suferisem acel atac de cord, pentru că deocamdată coadă n-am, deși după ce mi-au spart găoaza viețarii de la Jilava, am ceva semne că-mi va crește ceva acolo la găoz, poate chiar o coată autentică. Recent am învățat să schelălăi a pustiu, ca un câine veritabil. Cu mult drag, Varanul.

8 iunie 2018 20:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.