Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Anthony Bourdain a ajuns în România datorită unui prieten rus care l-a îndemnat să viziteze țara și i-a povestit despre București ca fiind „Micul Paris”, un loc plin de experiențe unice. Cei doi călătoriseră prin multe părți ale lumii împreună iar la venirea în România aceștia aveau toate motivele să fie optimiști pentru filmarea unui episod din „No Reservations” la noi în țară.

În ciudă barierii puse de guvern, vedeta s-a bucurat de unele experiențe tipic românești: „Odata ce am ajuns în Transilvania, am cunoscut fantasticele chestii transilvaniene, ca Motelul Dracula cu meniul Dracula pentru micul dejun”.

Din păcate însă experiența pe care guvernul român dorea să o proiecteze în emisiunea americană nu au fost pe gustul vedetei: „Era un spectacol rușinos și ieftin pe care ne-am trezit că trebuie să îl producem.” Cu toate acestea, Anthony s-a amuzat într-un final de experiența din țara noastră declarând: „E ceva clasic, o comedie clasică. E un mare spectacol!”

După părerea noastră, în ciudă afirmațiilor dezamăgitoare legate de România, Anthony a ajuns să cunoască esența țării, și să intre într-un fel, într-o schița amuzantă de-a lui Caragiale, înțelegând într-un timp foarte scurt cum stă treabă la noi în țară.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.