Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în vizită în Varşovia, a susţinut joi o conferinţă de presă comună cu şeful statului polonez Andrzej Duda, la scurt timp după publicarea motivării CCR legată de conflictul instituţional preşedinte-ministrul Justiţiei, însă nu a făcut NICI O REFERIRE la subiect.

"Întâlnirea această de astăzi bilaterală are loc într-un context jubilar foarte important. Serbăm 100 de ani pentru statele noastre, pentru România e Centenarul Marii Uniri, iar pentru Polonia e Centenarul dobândirii independenţei. (...) Iniţiativa celor Trei Mări şi summitul din toamna acestui an de la Bucureşti a fost un punct important în discuţiile noastre. Ambiţia mea e să avem un summit care duce către proiecte palpabile, concrete. De aceea, după reuşita întâlnirii de la Varşovia de anul trecut, vrem să facem următorul pas, de aceea intenţionăm să avem, împreună cu Summit-ul celor Trei Mări, dorim să implicăm investitorii într-un format de tip Forum economic. Contăm pe partea americană şi sunt convins că vom avea o reprezentare din partea SUA, contăm pe sprijinul european", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la scurt timp după ce a fost a făcută publică motivarea deciziei Curţii Constituţionale.

Integral pe Gândul