Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Prestigiosul neuropsihiatru Boris Cyrulnik, desemnat de Emmanuel Macron pentru a reforma sistemul educaţional din Franţa, vine în România la Conferinţă de Inaugurare a Institutului “Petit Enfance”. Evenimentl va avea loc miercuri, 13 iunie, la Institutul Francez din Capitală.

“Institutul “Petite Enfance” a format peste 650 de persoane în această tehnică educaţională, utilizată cu rezultate excelente în Europa de Nord. Când educatorul valorizează relaţia cu copilul, transmiterea informaţiei se face foarte simplu. În şcolile din Finlanda şi Suedia, educarea se face fără nicio lacrimă şi numai cu zâmbete.” – a declarat celebrul Boris Cyrulnik, fondatorul Institutului de Formare în educaţia preşcolară “Petit Enfance” din Franţa.

Institutul “Petit Enfance Boris Cyrulnik” din Bucureşti aduce un concept educaţional nou în România şi oferă cursuri pentru formarea părinţilor sau viitorilor părinţi, bunicilor, educatorilor, persoanelor care lucrează în centrele sociale, asistentelor medicale şi oricărei persoane interesate şi implicate în dezvoltarea copiilor între 0 şi 6 ani.

Integral pe MediafaxComentarii

Nae El vine, pleaca si noi ramanem cum am fost; incompetentzi in toate domeniile!!

7 iunie 2018 22:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.