Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Timp de zece zile, Sibiul se va transforma într-o imensă scenă, pe care vor evolua artişti din toate artele spectacolului.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu reprezintă, dincolo de o celebrare a artelor, o îmbinare perfectă între teatru, dans, circ, film, carte, conferințe, expoziții, muzică, ateliere și o ocazie de învățare și perfecționare pentru mii de voluntari români și străini care s-au alăturat, anual, evenimentului, legând prietenii pentru o viață.

„Sibiul. O puternică cetate a teatrului mondial”, afirmă Preşedintele Iohannis

„Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu împlinește anul acesta 25 de ani de existență, chiar în anul Centenarului României căruia îi dedică această ediție. În plus, anul acesta, pe lângă simpatia și absoluta admirație a publicului, Festivalul sibian primește cea mai înaltă recunoaștere a valorii sale: patronajul Președintelui României, Excelența Sa Klaus Iohannis.

„Am acordat Înaltul Patronaj FITS 2018 în anul Centenarului României moderne pentru simbolistica întâlnirii fericite dintre celebrarea împlinirilor istorice cu cele ale artei. Felicit abordarea autentică, deschisă întregii lumi, prin care Festivalul sibian își manifestă respectul pentru trecutul României.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.