Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania de Drumuri ar fi promis că până spre finalul anului va demara procedurile de licitație pentru actualizarea studiilor de fezabilitate pentru autostrada A8 Târgu Mureș-Ditrău-Târgu Neamț-Iași, în urma unor discuții purtate cu mai multe asociații civice ce militează pentru demararea proiectelor de infrastructură spre Moldova. Pentru A7 pe axa nord-sud, unde licitațiile pentru proiectare au fost lansate încă din 2016, „poziția oficială a companiei de drumuri este că în luna iulie 2018, cităm, "există șanse" să avem anunțați câștigătorii”, susține Asociația Pro Infrastructura.

Mai multe asociații civice -  Impreuna pentru A8, Moldova vrea autostrada și Asociația Pro Infrastructură - au participat la întâlnire cu responsabilii CNAIR în care s-a discutat deblocarea proiectelor de autostradă care trebuie implementate în Moldova: A8 Târgu Mureș-Iași-Ungheni, A7 Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani și Varianta de Ocolire Bacău.

Integral pe HotnewsComentarii

C Din '90 incoace licitatiile de succes ale CNADR au fost doar pe studii de fezabilitate. Dupa care totul se opreste, deja se face plinul cu banii din aceste studii. Copiii le-au crescut, au si ei nevoie de o vila la mare si una la munte.

7 iunie 2018 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.