Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihaela Rădulescu a lăsat televiziunea pe plan secund și s-a stabilit la Monte Carlo pentru a-i oferi fiului său o educație aleasă, însă continuă să primească oferte pentru a reveni pe sticlă.Diva recunoaște că a fost contactată de numeroase televiziuni, inclusiv de Realitatea TV, post al fostului ei soț, Elan Schwartzenberg, dar încă nu a luat o decizie.

"Am tot primit propuneri, nu pot să fiu nedreaptă și să spun că oamenii nu-mi fac oferte. Mă simt măgulită că sunt mereu propuneri. Dar, pe undeva, mă simt neluată în serios, eu le explic tuturor, a mia oară, că nu pot să mă înham la niciun proiect permanent câtă vreme am decis că trăiesc în altă țară, cu copilul meu.

E absurd să poți să te împarți în două, să-ți lași copilul baltă și să vii. Eu nu am cum să fac lucrul ăsta. Nu aș fi o mamă întreagă la minte. Și atunci le explic, sigur, pot să vin pentru un proiect o dată pe lună, pentru ceva, să înregistrăm, cum am făcut pentru cele opt ediții la Antenă, în două weekend-uri am filmat toate cele opt ediții. Dar nu pot să vin permanent, în direct, cum mă vrea cam toată lumea", a declarat vedeta pentru paginademedia.ro, precizând că a discutat cu fostul soț despre posibilitatea de a avea o emisiune la Realitatea TV.

"Da, sinceră să fiu chiar am discutat această variantă, chiar cu Elan, și am discutat-o mai întâi în glumă, apoi și mai în serios, dar nu am ajuns la nicio concluzie. Amândoi știm la fel de bine – și aici lui chiar nici nu trebuia să-i explic situația mea de familie, o știe cel mai bine – dacă vom găsi o formulă, repet, în care vreodată să mă accepte vreo televiziune să vin o dată pe lună. Și aici nu e vorba doar de Realitatea. E vorba de oricine îmi face vreo propunere, orice televiziune, dacă proiectul e interesant", a adăugat Mihaela Rădulescu.

Integral pe LibertateaComentarii

Maria Frustratilor !

4 noiembrie 2011 10:17

Alex Nu doar pt lungime ci si pt grosime...

31 octombrie 2011 14:32

privitor Rădulescu.....sau......numele ei inainte de casatoria cu Rădulescu....? Să revină la numele ei anterior primei casatorii și apoi să mai apara pe sticlă.Nu cred ca este o mare pagubă că ea este departe de sticlă.Vrea cineva sa stie numele ei de domnisoară ? o caracterizează exact.

31 octombrie 2011 14:03

Anca Sa nu mai apara! Este o rusine dupa tot ce a facut! Si-a lasat sotul pentru ce...? Stie toata lumea ce, pentru ...lungime. Sa stea linistita ca abia au televiziunile cu una mai putin.

31 octombrie 2011 11:57

Sanda Wolf este pacat ca Tv din Romania sa piarda un om de vasloarea Mihaelei RAdulescu ! Gasiti o solutie buna pentru toti ! Locul ei este linga noi si pentru noi

31 octombrie 2011 11:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.