Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Așa poveste comică e greu de găsit în politică. O majoritate parlamentară și un guvern organizează un miting de protest. Ei conduc guvernarea țării (nu poliția secretă, nu parchetul) și tot ei protestează. Mi se pare o inițiativă de un umor politic involuntar, demn de niște bezmetici care s-au încurcat pe drumul lor fără direcție.

Ce face PSD-ul? Numește oameni în deconcentrate, în ministere, în tot felul de instituții unde mai are putere și pe urmă le cere să organizeze o deplasare masivă la București. Ca să arate ce? Că și ei au susținători mai mulți decît #rezist în Piața Victoriei? Chiar dacă ambele mobilizări reprezintă forțe politice și au menirea de a genera o presiune asupra celeilalte tabere, nu văd la ce folosește României această escaladare a protestelor. Mă tem că PSD-ul nu știe să joace. Cînd au mai fost demonstrații #rezist în Piața Victoriei, PSD-ul a mobilizat oameni la Cotroceni.

Integral pe CotidianulComentarii

P$D este o secta La P$D, ca si-ntre interlopi, daca ai dosar penal, esti un erou, o victima politica a binomului. Daca le spune Dragnea ca preturile n-au crescut, ei nu cred preturile de la rafturi, ci ce le spune Guru Dracnea.

6 iunie 2018 14:34

Vasile Mircescu Taza a prostilor condusa de prosti....Cum vor arata agentziile de presa straine in lume ca o multzime de romani imbracatzi in alb si cu steagurile natzionale protesteaza in miting pentru seful partidului de guvernamant condamnat cu o zi inainte in prima instantza de Curtea de Casatzie si Justitzie la vreo 6 or 7 ani de inchisoare cu executare.... Ca merita cu prisosintza pedeapsa caci a luat de la protectzia copiilor saraci doua lucratoare pe care le-a pus sa-i stearga la cur pe PSD-istii teleormaneni...Dar pentru multzimea din miting este ceva normal ca romanii sa-i stearga la cur pe PSD-isti....

6 iunie 2018 12:17

gaozar bolshevic depistat: 7:30 Pute a cacat, deci sunt postaci PSD mai jos.

6 iunie 2018 11:40

Paulus Sug EURO-Poola, beau urină și căcat și # REZIST. Cu respect, Paulus

6 iunie 2018 7:30

Hopa! S-a trezit fostul informator al Securității ceaușiste, Cornel Nistorescu, mălăiețul editorialist care gâdilește găoaza Binomului susținut de agenturiiliii străini și cine mai știe ce străinezi deochiați și vrăjiți de Muma Pădurii. După ce se cacă masiv în capul lui Dragnea și al PSD-ului, la finalul căcatului de editorial pe care l-a cufurit Nistorescu, ilustrisimul mălăieț ne luminează cu scânteile secerii și ciocanului despre dictatura lui Iohannis, care se menține pe tron datorită statului paralel ocult rozaliu roz-bombon. Du-te băi Nistorescule și suge-i duda măgarului mitropoliei, că altceva nu meriți. Te-n gură de ipocrit nemernic împuțit!

6 iunie 2018 7:26

Bine, dar şi EURO-puşlamalele procedează EXACT LAFEL atunci când organizează marşurile-rituale de "solidaritate" (a lor cu ei înşişi, n.m.) înscenate cu prilejul fiecărui antentat cu bombe, topoare, mitraliere & autocamioane din cadrul festivalului (permanent, n.m.) "Refugiada", nu-i aşa?! Cu respect, Paulus

6 iunie 2018 7:25

Dragnea a zis că doi foști premieri ai PSD sunt „șobolani“. Abia acum ne spui, Daddy? Ne dați la șobolani și ne spuneți după cinci ani? Tudorel, în schimb, își laudă singur „reforma majoră“ din care justiția a ieșit de nerecunoscut. Dă achitări numai cu buletinul. Poate ar trebui ca nomenclatura să primească achitări în alb, ca să nu mai pierdem câte șapte ani anchetând „fapte care nu există“. Au dispărut între timp. În justiție „e cangrenă“, a insistat Tăriceanu, după ce a fost și el achitat (în prima instanță) de „mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului“. În lumina reformei, mărturia mincinoasă nu mai e infracțiune, ci chiar baza programului de guvernare, iar favorizarea infractorilor e principiul călăuzitor al PSD. T.Serbanescu.

6 iunie 2018 3:55

Mitchel Democratie mioritica... Care da primul cu parul.... Idiotenia politicii romanesti orchestrata pe partituri de peste hotare, nu are limite, dovada ca ideologii straini nu sunt buni decat la incasat banii fraierilor, indiferent de tabara ”politica” !!!!!

6 iunie 2018 0:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.