Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Iohannis se găsește în situația Regelui Mihai din vara anului 1945. Atunci, șeful statului i-a cerut premierului să demisioneze. Având în spate tancurile sovietice și încălcând Constituția din 1923, aflată în vigoare, Petru Groza s-a făcut că nu aude. Mihai a răspuns cu greva regală – a refuzat să mai semneze hotărârile emise de guvern, care, astfel, rămâneau ilegale.

Acum, președintele Iohannis este și el ultima redută instituțională în fața tentativei de ocupare a României de către detașamentele de asalt ale lui Dragnea și Tăriceanu. Spre deosebire de 1945, ocupanții de astăzi au fost votați de români. Ceea ce lui Dragnea nu-i ajunge, vrea să fie susținut de tancurile americano-israeliene și de dronele Chinei comuniste.

Integral pe RepublicaComentarii

v, membru PSD Huoo Johannis. A fost ofiter nazist in tinerete. In plus, este si hetrosexual notoriu. Huooo@

4 iunie 2018 8:35

maria, alias v Adevaul patriot este Dragnea care a dat gazul ungurilor si ce mai era profitabil dintre companiile de stat Israelului.

2 iunie 2018 17:25

maria Si sa intelegem de la stalinistul asta ca deciziile CCR se respecta numai cind ii plac sasul anti romania Werner sau clovnilor TERFELITI de la PNL?? Curat democratie! Ma prostanacule Romania este democratie PARLAMENTARA si nu Presidentiala! de fapt ar trebui anulata aceata pozitie - la fel ca in anglia - nu le merge rau cu regina patrioata decit mereu cu presedinti minunati! Basau Ticalosul si apoi Werner Anti Romania! Cind CCR l a mentinut pe betivanul odios sau a respins ca neconstitutionale anumite legi a fost bine, acum daca tot constittia o aplica - nu este bine ca scrisnitorul din dinti nu este avantajat! Valea mai ticalosilor stalinisti. comparati pe rege cu sasul fascist Guvernatorul coloniei lui Merkel!! Premiatul de toti licuricii numai de Romani NU!!

2 iunie 2018 11:56

Adrian Dobre Gregorian Bivolaru, cel cu MISA, baut urina, etc, a fost salvat de la puscarie de masonii PDRS in frunte cu liderul terorii din Decembrie 89- Gelu Voican Voiculescu, zis si Satan...

2 iunie 2018 11:39

Adevarul gol golut Europarlamentarii socialisti europeni, inclisiv Viorica Dancila, au votat pentru casatoriile homosexuale in PE. Acasa sunt cu familia traditionala si acolo unde conta cel mai mult la bxl- au votat cum au votat si ceilalti bolshevici- pentru distrugerea familiei naturale.

2 iunie 2018 11:33

mai jos au scris niste gaozari bolshevici, iar mai sus nişte EURO-găozari "toleranţi" LGBT-ORL-USR-TFL de-ai lu' ciupitu' (ăla cu EURO-urina).

2 iunie 2018 7:00

alupigus, je, v etc Asta care sugepulalatoti cititorii posteaza de mai multe ori, adica tot el posteaza.

1 iunie 2018 12:08

Ion Gheorghe Postacii PSD-isti platitzi bine sunt ingrozitzi de articolele si interviurile lui CTP ca acestea au influentza in opinia publica...si ordinul venit de la Clanul Infractzional Dragnea PSD-ist este ca toate tunurile ziaristilor (arondatzi Antenei3, RomaniaTV si TVR) si postacilor platitzi sa fie pentru denigrarea lui si ai altor ziaristi opozantzi PSD-istilor....

1 iunie 2018 11:39

mai jos au scris niste gaozari bolshevici nostalgici ai comunismuimului Trazni-i-ar Dumnezeu!

1 iunie 2018 8:39

Ion Pop · Administrator IT la Independent Sug EURO-poolla & #REZIST!

31 mai 2018 23:31

bijbok CTP sugi PULA si #REZIST!

31 mai 2018 22:15

MircicaBas Farsor, mitoman patologic, tulburat psihic, lipsit de minim bun simt si etica de "ziarist", acest CTP, este, probabil, platit gras de gastile Soros, sa spijine ANARHIA si MAFIA DE TOATE FELURILE, in Romania. Alta explicatie nu exista, pt. comentariul ordinar, lipsit de baza reala, slugarnic pana la voma, vomitat de derbedeul batran CTP, pt Herr Johanis.

31 mai 2018 12:53

Tom Sawyer Zici CTP și tragi apa.

31 mai 2018 11:39

anti-Christ Tudor Popizdescu cu deosebirea că Iohannis nu e ... rege şi că nu se pupă nici constituţiile, nici popoarele, nici sprijinitorii lor externi, nici partidele, nici contextul, nici presa, etc.

31 mai 2018 10:14

alupigus Mare cretin e sontorogul asta , ciuma jurnalistilor , ipocrit fara asemanare ! Revenirea la normalitate a Justitiei o numesti tu asalt bai nenorocit de pupator de cur macovisto-basisto-johannist ? UN NEMERNIC LINGAU !

31 mai 2018 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.