Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul român face gafă după gafă. Zilele trecute, anunţa „reducerea democraţiei”. Voia să vorbească despre „birocraţie”, dar nu i-a ieşit din prima. Dar ce făceau alţi europeni în vreme ce Dăncilă îşi căuta cuvintele?

Irlandezii abrogau prin referendum un amendament constituţional care interzicea avortul, cu excepţia cazurilor în care viaţa mamei e în pericol. Un profesor italian de drept, necunoscut de publicul larg, Giuseppe Conte, abandona efortul de a forma un guvern alcătuit din Liga Nord şi Mişcarea 5 stele. Spaniolii salvau din apele Mediteranei peste 400 de imigranţi care încercau să ajungă în Europa. Premierul maghiar Orban Viktor critica democraţia liberală pentru că a năruit familia tradiţională. Şeful Marinei Regale a Norvegiei declara că Rusia şi-a intensificat manevrele în apropierea coastelor sale. 5.000 de susţinători ai Alternativei pentru Germania şi 10.000 de adversari ai acestei formaţiuni demonstrau la Berlin.

Integral pe AdevărulComentarii

Când madam Dăncilă confundă pula cu prefectura, nici pastilele de sculău pe care le ia Tăriceanu nu mai pot salva de la blegeală săraca pulă confundată.

30 mai 2018 16:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.