Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunțat ca o mare mobilizare pentru susținerea Guvernului Dăncilă, mitingul programat de PSD pentru 9 iunie va fi, de fapt, unul de protest față de abuzurile din justiției. Asta i-a informat, în ședința de marți, Liviu Dragnea pe parlamentarii PSD, susțin sursele Hotnews.ro. La protest vor participa și partenerii de Coaliție.

Șefii de organizații vor anunța la centru pe data de 31 mai ce efective vor putea mobiliza pentru mitingul din București, au precizat sursele citate. „Nu va fi un miting pentru susținerea premierului, ci unul împotriva abuzurilor comise de justiție”, le-ar fi spus Dragnea deputaților PSD.

Integral pe HotnewsComentarii

Ion Gheorghe V-a fi miting de sustzinerea lui Dragnea daca cu o zi inainte judecatorii din completul CCJ au taria sa-i dea vreo 5 ani cu executare...si ce ridicoli am parea noi romanii in lume cu acest miting...Uitatzi-va acum, pentru modernizarea caii ferate dintre Bucuresti si Constantza s-a "negociat" PARAINDARATUL de 20 milioane Euro. Crede-tzi ca cu toate fondurile europene se v-a putea face ceva in tzara asta din cauza coruptziei si cu o justitzie anemica si terorizata de politicieni...

30 mai 2018 6:11

Jos justitia, traiasca mafia ! Normal. Se bazeaza pe prezenta celor certati cu legea care, slava Domnului , sunt destui.

29 mai 2018 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.