Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

4 noiembrie 2015. Cateva zile de la Colectiv. Premierul Ponta confirma de la guvern demisia sa, deci depunerea mandatului guvernului pe care il conducea. Confirma, de fapt, ce zisese Dragnea, usor livid, la partid, cu putin timp inainte. Romania era impietrita. De doua ori. Pentru copiii arsi si pentru ca nu se astepta la o asemenea miscare politica. E drept, strada fierbea. Cerea demisii pe care Ponta, se vede treaba, nu le putea onora. Cum ar fi: a lui Piedone, de la sectorul 4, si a lui Oprea, generalul cu 4 stele, dreapta lui Ponta in guvern. Pesedistii erau muti.

Pierdeau puterea si nu intelegeau de ce. Evident, la televizor spuneau ca ...asa CINSTE, cum are Ponta, care nu se pune cu multimea si supararea ei, nu s-a mai vazut. Printre cei care au apreciat cu jumatate de gura gestul lui Ponta m -am aflat si eu. In fond, ce putea fi atat de rau pentru ca un politician isi asuma conditia neputintei de a tine lucrurile sub control.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

„Scobitul în găoz” Sunt un POPO-stac EURO-lac (relativ) cretin & (extrem de) logoreic apărut pe-aici ex-nihilo, de când cu demararea "accesării" de "fonduri" (de EURO-şpagă free-tax) de propagandă în spiritul HOMO-"valorilor" "europene" şi mesajul meu poate fi redus la îndemnul *sug EURO-poolla & #REZIST! - urmaţi exemplul meu*...

30 mai 2018 19:19

Scobitul în găoz sunt un POPO-stac EURO-lac (relativ) cretin & (extrem de) logoreic apărut pe-aici ex-nihilo, de când cu demararea "accesării" de "fonduri" (de EURO-şpagă free-tax) de propagandă în spiritul HOMO-"valorilor" "europene" şi mesajul meu poate fi redus la îndemnul *sug EURO-poolla & #REZIST! - urmaţi exemplul meu*...

30 mai 2018 7:50

N.B. „Peștișorul zglobiu” fiind alunecosul Victor Viorel Ponta, firește. Asta ca să fie clar.

30 mai 2018 6:56

„Scobitul în găoz” Editorialul o fi cum n-o fi, doamna Chera are vreo două-trei idei clare cu privire la acest peștișor zglobiu ce inoată prin ape tulburi, dar scormonitorul prin gunoaie și latrine, care a mînjit deja tot spațiul tipografic de mai jos, este de groaza lumii prin vulgaritatea și prostia ce duhnesc printre rânduri !!! Din păcate, doamna Chera, o vorbăreață notorie, nu s-a desprins insă stilistic de „stilul vorbit” și nu a ajuns încă la rigoarea si claritatea analitică a comentariului scris, ceeace nu justifica însă dezlănțuirea de dejecții a postacului!

30 mai 2018 6:52

Editorialul ăsta ce vrea de fapt? În scarpină-n găoz pe Ponta, sau madam autoarea acestui editorial de 2 bani găuriți vrea să spună boborului cum că acum Ponta s-a pus contra neo-pecerismului pe care el însuși Ponta se scremea să-l perpetueze când era șef de trib la șatra împuțită a PSD-ului? De când au apărut Haznalele Varanului și apoi partidul lui de căcat conservat, Latrinele Varanului și partidul lui de fecale conservate au fost de fapt un apendice politic al PSD-ului care e de fapt defunctul PCR cu o față mai umană defecăcată de Ion Ilici Iliescu, fi-ei țărâna grea. Acum în cocina parlamentară avem de o parte un PNL care e de dreapta, mai avem pe cei de la USR care nici ei nu știu pe unde sunt, deși ei sprijină dreapta politică, avem neo-PCR-ul de azi care e PSD-ul, apoi avem căcatul ăla de partid cu nume de galerie de fotbal Pro România care e de fapt tot un PSD dar care se vrea mai altfel, deși tot un căcat PSD este, apoi avem PemePulele lui Băsescu, ce provin din fostul PSD și FSN dar acum sunt cică de dreapta, și deși sprijină dreapta, sunt o cloacă ordinară. UDMR-ul e o entitate politică etnică ce nu a ajutat cu nimic bun România, apoi mai sunt minoritățile celelalte care au fost un fel de ou în zeamă, adică acel ingredient din ciorba politică ce nu drege și nu strică, deși în teorie drege ciorbăreala. Fostul partid de căcat conservat al Varanului a decedat, reânviind în acel Pro România, adică un alt fel de PSD care e tot un căcat PSD e, deci o adunătură de turme de grohăitori și boi și vaci de toată frumusețea. Între timp madam Dana Gheară îl scobește-n găoz pe Ponta să vadă dacă e cu adevărat acel Anus Contra Naturii, care e de fapt acest plagiator mitoman. Halal editorial!

30 mai 2018 5:34

gica ,contrac Pe cei inregimentati politic ii inteleg(banii!!banii!!)dar nu ii cred si nu ii admir Ei sunt obligati sa minta si sa sustina aberatii ilogice sa ascunda gunoiul sub pres si nu pot fi credibili.

30 mai 2018 5:01

De ce nu poate fi Ponta Pro? Pentru că e Contra? Bună întrebare și un răspuns și mai bun, dat de Dana Gheară, mamă în devenire, proaspăt divorțată în timp ce era deja cu burta la gură. Dana Gheară a devenit mare editorialistă, crează niște editoriale demne de păstrat la întuneric pentru ca să nu le vadă nimeni. Ponta e de fapt Contra Naturii. De ce? Păi pentru că el sărmanul nu e decât un Anus contra naturii, nimic altceva, rect ce nu mai are nevoie de nimeni pentru a-l scoate din anonimatul de la Pro Căcatul ăla de partid nul din toate punctele de vedere, pentru că Ponta nu e decât pieton acolo, șef de partid e Dan Constantin, coplilul de țucal al Varanului, care Varan poate că se visează viitorul prim-ministru al țării, Doanne ferește!

30 mai 2018 3:18

Iar un text de Dana Gheară? (2) Iar ca epilog, madam Dana își dă seama că Ponta nu e decât un mare Nimic, care cică ar fi avut șansa infinită, pardon imensă de a scoate România din păgubosul joc Pro-Contra? Hmm! Interesant! Adică un fel de concluzie constipată despre nimicul Ponta care n-a fost și nu va fi-n stare de nimic. Ca să fim clari, Ponta n-a avut nici o șansă să facă nimic, pentru că el sărmanul nu a fost decât un fel de lider de paie al unui partid mafiot împuțit și infect care e continuatorul defunctului PCR în mentalitate politică dar și-n tot ceea ce face. Toate rezultatele memorabile dar negative ale Nimicului Ponta sunt de fapt batjocurirea și ruinarea României prin înglodarea țării în alte datorii de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de guvernăreală-n bătaie de joc. Muie lui Ponta, muie cu ghiotura!

30 mai 2018 3:16

Iar un text de Dana Gheară? (1) Pardon, un text de Dana Chera, că Gheară e numele ei de domnișoară care se vede că nu-i mai place. Madam Dana Chera sau Gheară sau cum naiba o mai cheamă, vrea să ne lase pe toți crăcănați cu un text ambiguu în care-l tot analizează anal pe Ponta, care e mai mult Contra decât Pro, adică un fel de Nimic cu N mare. În introducerea textului ei care se vrea un fel de editorial a la Cornel Nistorescu înțolit cu fustă mini și bărbierit pe țurloaie, dar cu părul coafat măciucă, sărmanul editorial e un fel de bășină cu miez, plină de conținut, adică de miezul bășinii, deci în acea introducere, madam Dana se întreabă retoric de ce PSD-ul și pesediștii la momentul când Ponta a scheunat și a fugit cu coada-ntre picioare ca un câine de pripas, se întrebau și ei și nu-nțelegeau de ce pierdeau puterea. Păi răspunsul e simplu, capetele luminate ale electoratului bucureștean dar și ale celor din marile orașe ale țării au realizat că Ponta care nu a realizat decât înglodarea României în alte datorii externe de alte 30 miliarde euro până la acel moment după 3 ani de guvernare a țării în bătaie de joc, deci Ponta și guvernul lui de căcat nu poate face nimic bun pentru România, iar consecința a fost că felcerul în drept tagma cum laudae Ponta a dezertat și a fugit ascunzându-se cu capul în țărână ca un struț futut în cur și ras în cap, după moda arabă.

30 mai 2018 3:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.