Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizațiile PSD din țară fac planul pentru mitingul de susținere a Guvernului Dăncilă. Unii lideri ai partidului sunt pregătiți să aducă oameni la București, alții vor să organizeze manifestații în orașele lor, invocând distanța prea mare.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, susţine că preşedintele Klaus Iohannis, dar şi liderii Pro România şi PNL, Victor Ponta şi Ludovic Orban, vizează, prin acţiunile lor, răsturnarea Guvernului, astfel că filiala pe care o conduce va mobiliza 2.000 – 3.000 de persoane pentru mitingul de la Bucureşti.

Integral pe HotnewsComentarii

zustinem pizideu! broblema pizide-ului iaste ca nu mai are romania mineri, ca-i trimitea mintenas sa rezolve broblema ztatului de brept. ca la iliciiliesgcuu. ga gam agolo se ingreapta mintile zluminate ale pizideului zi ale glui tgariceanu gu al lui zgomizie a agdevarului.

29 mai 2018 0:32

Lute Buzatule ,este ca esti cel mai tampit individ din Moldova ,ce sustii niste oameni le fel ca tine si care au indepartat toti votantii lor.O sa fie un fiasco TOTAL !!!cum au fost mitingurile de la Cotroceni !!!!

28 mai 2018 21:04

Gheorghe Ion Pentru Buzatu de la Vaslui, mai bine n-ai cheltui banii vasluienilor si asa aflatzi la polul saraciei din tzara noastra pe transport cbeltuit din banii lor...V-atzi ocupa de bunastarea lor, de investitzii in zona, de locuri de munca...dar voi PSD-istii vretzi sa-i tzinetzi saraci si prosti sa stea cu mana intinsa pentru ajutoare si mancare de la cantina saracilor...Vor fi saraci lipitzi pamantului cu voi la putere...

28 mai 2018 20:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.