Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre susţine că foştii lui colegi din PSD, care îi numesc trădători pe cei care au plecat din PSD, folosesc trădarea ca unic argument pentru a-i denigra pe cei care i s-au alăturat lui Vicor Ponta. El mai spune că cei trădaţi au fost cei care s-au trezit „supuşi ai unor piraţi”, iar societatea i-a acuzat pe toţi pentru faptele comise de cei care astăzi acuză trădarea.

Dobre mai spune că cei care au părăsit partidul nu au făcut-o “ca şobolanii”, aşa cum afirmă liderul PSD, Liviu Dragnea, ci ca cei care nu vor să fie părtaşi la “scufundarea României”. Dobre se întreabă cine a trădat şi cine va plăti foarte scump pentru greşelile unor oameni care îşi "servesc propriile interese". “Hoţul strigă hoţii, iar trădătorii îi acuză pe ceilalţi de trădare. Trădarea, în orice formă s-ar manifesta, este abominabilă. Doar formulată, ca acuzaţie, stârneşte repulsie, mai ales în societatea românească sătulă de trădători.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.