Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, care a plecat din PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, afirmă, în replică la acuzațiile de trădare, că cei trădaţi au fost cei care s-au trezit “supuşi ai unor piraţi”, iar societatea i-a acuzat pe toţi pentru faptele comise de cei care astăzi acuză trădarea. Dobre mai spune că cei care au părăsit partidul nu au făcut-o “ca şobolanii”, aşa cum afirmă liderul PSD, Liviu Dragnea, ci ca și cei nu vor să fie părtaşi la “scufundarea României”. Fostul ministru se întreabă cine a trădat şi cine va plăti foarte scump pentru greşelile unor oameni care îşi „servesc propriile interese”
Mesajul fostului ministru, integral

„Hoțul strigă hoții, iar trădătorii îi acuză pe ceilalți de trădare

​Trădarea, în orice formă s-ar manifesta, este abominabilă. Doar formulată, ca acuzație, stârnește repulsie, mai ales în societatea românească sătulă de trădători. Și tocmai de aceea, trădarea este astăzi pe buzele tuturor foștilor noștri colegi de patrid, care ne acuză pe noi că am trădat partidul, cauza comună, țara. Doar că țara a fost deja trădată, și nu de noi, cei care am părăsit PSD atunci când am constatat că nimic din ceea ce ar fi trebuit să se întâmple pentru binele României nu se mai poate înfăptui.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.