Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ilie Năstase este cel mai faimos tenismen român, reușind să se facă remarcat pe plan internațional și să aducă cea mai mare performanță din istoria tenisului românesc. A reușit să ajungă numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973.Printre cele 58 de titluri la simplu, pe care Ilie Năstase le-a câștigat de-a lungul carierei sale, se numără și US Open, respectiv Roland Garros. La dublu a câștigat turneele de la Wimbledon, Roland Garros și US Open .

În ciuda succesului său în lumea sportului, Ilie Năstase este implicat într-un scandal uriaș după ce a fost prins beat la volan. Fostul tenismen a fost încătușat și i s-a făcut dosar penal în urma incidentului cu polițiștii.

Filmul integral cu incidentul dintre Ilie Năstase și polițiști a fost difuzat într-o ediție specială la Antena 3. VIDEO pe Antena3.ro.


Comentarii

Ion Adică te aduce forțat cu ambulanța și semnezi deee ”voluntariat” ! Hâm ! ”Voluntariat” adus cu forța ??? !!! Ia auziți oameni buni ce METODĂ DIABOLICĂ au specialiști M.I. în încătușarea cetățenilor ! Cum poate fi interpretată Legea, democrația în România, drepturile și libertățile omului în statul de drept numit România, te internează specialiștii Ministerului de Interne la Psihiatrie și te-a rezolvat pe viață ! Felicitări doamă ministru al Internelor ! Bine lucrat.Domnilor jurnaliști : dacă vă interesează cazul și credeți că puteți face dreptate, vă rog să mă contactați.Să aveți o zi senină !

28 mai 2018 18:10

Ion a fost trântit într-o baltă cu apă rece din luna martie, încătușat și a fost ținut cu forța în ambulanță cu fața în jos pe salteaua patului mobil/targă de către doi ”specialiști în încătușare conform procedurilor . . . ” și INTERNAT ABUZIV la spitalul de psihiatrie, pus să semneze cu forța (înconjurat de tot felul de indivizi ai acelui spital) și amenințat ”între patru ochi” că de nu semnează în felul acela respectivul angajament, va și ținut acolo cu forța 3-4 luni și așa a semnat bietul om un angajament de pretinsă ”internare voluntară”.

28 mai 2018 18:09

Ion Unde-i demnitatea umană a cetățeanului român și nu numai ??? Pretinsul ”regulament+proceduri de încătușare” trebuie modificat DE ÎNDATĂ ! Rezultă clar o VÂNĂTOARE premeditată, un ABUZ și o RĂZBUNARE CRASĂ a respectivului cetățean.El a recunoscut că a consumat alcool, nu s-a opus încătușării și atunci : de ce a făcut poliția română acea MASCARADĂ ?! Ce aveți de spus doamnă ministru al acelei instituții ? Domnilor jurnaliști : cunosc un caz aproximativ similar acelui abuz comis de organele acelui minister, un biet cetățean de vreo 62 de ani și vreo 55 kg, fără să fi consumat alcool, fără să fie șofer etc etc, un cetățean care chema ambulanța . . . și ”răpit” cu brutalitate dintr-un cabinet medical de alți specialiști în materie de ”încătușare” democratică și în loc să fie dus la UPU la Cardiologie,

28 mai 2018 18:09

Ion Pretinsul regulament cu pretinse ”proceduri de încătușare” constituie un abuz, o umilință, o răzbunare la ordinea zilei a poliției și duce la VÂNĂTOAREA cetățeanului până ce apare motiv de pretinsă încătușare.Este INADMISIBIL așa ceva într-un stat de drept și nu putem admite pretinse ”exemple” de la americani sau oricare stat occidental cu pretinse legi identice etc etc Niciun om sănătos la cap nu face o asemenea batjocură împotriva unui cetățean : unde o fi rațiunea umană ? O mai fi existând ?!

28 mai 2018 18:08

Ion Încep prin a spune că Legea este una pentru toți și trebuie aplicată indiferent de cine e respectivul cetățean.Nu sunt apărătorul cetățeanului în speță dar se observă clar ABUZUL poliției împotriva lui.Dacă cetățeanul a cerut să i se pună cătușele în mașină,

28 mai 2018 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.