Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Giuseppe Conte a renunțat, duminică, la funcția de premier al Italiei, după ce miercuri a fost desemnat pentru a conduce Guvernul, relatează AFP și Reuters.

Conte, în vârstă de 53 de ani, un jurist novice în politică, a fost desemnat miercuri, dar trebuia ca acesta să fie confirmat, duminică, în funcție și să prezinte președintelui țării o listă de miniștri.

Decizia acestuia pare să vină după ce președintele a refuzat desemnarea euroscepticului Paolo Savona în funcția de ministru al Economiei.

Integral pe HotnewsComentarii

@ 27 mai 2018 22:33 Fuck you, you motherfucker, you are only a fucking retard, a cocksucker and a loser, you son of a bitch. Suck my cock, you cocksucker. You fucking retard! Get the fuck out of here, cocksucker!

28 mai 2018 11:09

Tomás de Torquemada @ 27 mai 2018 22:33 Băi cretinule habotnic, iar postezi imbecilități? Dă ielou harț of craist ănd Tipișat? Tu ai impresia că dacă știi o boabă de engleză ești sfânt? Ești sfânt în prostie, idioțenie și tembelism, nene. Nebuloasa Crabului creată după macheta acelei biserici din Rusia? Băi cretinule, nebuloasa Crabului a fost creată în Univers și-n galaxia ei cu câteva miliarde de ani în urmă, iar pe vremea aia arhitectul sau arhitecții care au construit acea biserică rusească nu existau, așa cum nici civilizația omenească sau omenirea cu tot cu sfinții ei imaginari nu exista, pentru că au apărut în ultimii câteva zeci de milioane de ani aici pe pământ, iar omenirea s-a dezvoltat cu precădere în ultimii 2500 de ani, idiotule. Tu nu stai în nici o casă a raiului, probabil că stai într-un spital de nebuni unde când te dezleagă personalul medical din cămașa de forță, apuci la tastele computerului de unde-ți postezi idioțeniile. Fuck you, you motherfucker, you are only a fucking retard, a cocksucker and a loser, you sun of a bitch. Suck my cock, you cocksucker. You fucking retard! Get the fuck out of here, cocksucker!

28 mai 2018 5:23

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ITALY 11 CHRIST 11, Mary 11; ITALY 5 JESUS 5; Italy 9 JESUS 9, Christ 9; IT.A.LY. IT-Tishbite, A-Art, LY-Yellow. The yellow art of Christ and Tishbite. Arta galbenă e Creaționismul unic care se înfăptuiește prin Duhul Sfânt după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pământul și Adam cu Eva). Exemplu: nebuloasa Crabul creată după macheta bisericii Învierii din Sankt Petersburg, Rusia.

27 mai 2018 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.