Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul liberal al Timişoarei Nicolae Robu a postat pe Facebook o nouă compoziţie muzicală a sa, pe versurile lui Eusebiu Camilar, interpretată la chitară după ce, potrivit propriei relatări, s-a întors ud "leoarcă" la birou după o vizită la şantierul pasajului Popa Şapcă.

"Întors ud leoarcă la birou, de pe şantierul aproape de finalizare “Popa Şapcă”, până să mă usuc, am luat chitara şi... iată ce a ieşit", scrie Robu.

El postează apoi şi textul poeziei lui Eusebiu Camilar pentru care a compus muzica, intitulat "Privind în urmă".

Primarul Timișoarei a reușit să strângă într-un timp foarte scurt mii de vizualizări.

Video, pe Antena3.ro.


Comentarii

Membru din comisia de la Românii au talent Păcat că domnul Robu își irosește talentul genial, deoarece dânsul e mult mai talentat atunci când cântă la bot de pulă. Recomandăm domnului primar să se lase de primărie și să se apuce de cântat la capac de budă, bot de pulă sau la bideu, sau de ce nu, să cânte la scaun, mă refer la scaunul obișnuit pe care ne așezăm și nu la căcare, deși domnul Robu ar avea talent mai genial când e cuprins de chinurile căcării. Pun pariu că domnul Robu va ajunge compozitorul de geniu al Simfoniei Toaletelor publice din România, sau al Sonatei Căcării împrăștiate curând. Comisia noastră a decis să-l premieze pe domnul Robu cu premiul special Ecoul Bășinii cu stropi, care e cel mai important premiu pe plan mondial la ora actuală. La decernarea premiului, toți membrii comisiei noastre o să-i dea muie domnului Robu pe rând sau toți odată, după preferințele sale.

28 mai 2018 5:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.