Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec - se anunță o săptămână foarte bună, mai ales în plan financiar. Luna plină aduce planuri și propuneri interesante pe care trebuie să vadă cum le asamblează în spațiul vieții lor deoarece cariera și căminul se pot afla în conflict, lucru care apare mai ales spre sfârșitul săptămânii. Discuțiile cu aprtenerul de viață trebuie purtate, dar foarte armonios.

Taur - sunt hotărâți să ia decizii după mintea lor. Trebuie să își rezolve calcule din punct de vedere financiar. Vor să plece dintr-un loc de muncă sau vor să aibă opoziții cu șefii. Trebuie să vadă dacă acest lucru e în avantajul lor, iar deciziile care le vor lua trebuie ajustate și în următoarele săptămâni.

Gemeni - e vorba de relații persoanale. Unii își pot da seama că poate s-au înșelat cu partenerul de viață sau cu un alt colaborator. Vin foarte multe informații spre ei, mai ales marți, miercuri și la începutul zilei de joi. Sufletul le dă foarte multe informații.

Continuarea pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.