Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, prezent sâmbătă la Baia Mare, la Conferinţa de alegeri a liderului filialei judeţene Maramureş, a declarat că la viitorul congres al formaţiunii va fi "împrospătată structura naţională de conducere".

"Ne apropiem de congres, congres la care vom face un bilanţ la nivelul conducerii partidului şi în care vom reaşeza conducerea partidului la nivel naţional. Ştiţi probabil că, în urma fuziunii (cu UNPR - n.r.), un mare număr de foşti membri ai PDL au fost desemnaţi, nominalizaţi în conducerea naţională. Din păcate, foarte mulţi dintre ei nu mai activează, va trebui să împrospătăm structura naţională de conducere, pentru că între timp au apărut şi rezultatele alegerilor ce legitimează cel mai mult prezenţa în conducerea naţională, în funcţie de rezultatele obţinute în alegerile legislative", a precizat Băsescu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Lute Adica sa intelegem ca nu vom mai vedea betivi disgratiosi pe micile ecrane ??

27 mai 2018 18:12

victor Se constituie niste gasti politice pentru ca sefii lor sa faca parte din viitorul parlament si din parlamentul european. Si uite asa o sa ajungem cu un parlament viciiat de "esnta" partiduletelor pusi pe un permanent scandal pe furaciuni ,privilegii etc... Nu cred ca mai avem sanse de indreptare.

27 mai 2018 11:49

TOT NOI HA ! HA! fabulos, cu umor sanatos, bravo, ne-a inseninat ziua - postacul 9:36, subscriem la "aprecierile" adresate Javrei Ordinare si Adunaturii de haimanale pe care-o cloceste Javra. Perplecsi si nedumeriti, sunt romanii, cum de Infractorul Dovedit nr.1 al Tarii, acest Basescu, zburda in libertate si improasca zoaie politice.

27 mai 2018 11:18

La viitorul congres, o să mă cac un căcat mare în tot partidoiul vostru microscopic, plin de bolșevici împuțiți de la FSN și PSD, o adunătură de căcănari imbecili după chipul și asemănarea liderului lor strâmb la vorbă și la port, chior la privire și lovit de strabism, de se uită cu un ochi la slănină iar cu celălalt la brânza din bijboaca Elenei Udrea, o gașcă de pemepule blegi și belite care împut aerul și așa destul de împuțit din cocina aia parlamentară, tu-vă-n gură cu pempulele voastre cu tot, lepădăturilor. Ce muian hidos și oripilant are neomul chior al națiunii, o arătare dizgrațioasă și imbecilizantă, un grohăitor emanat din găozul ceaușismului și al securității de tristă amintire, o fantomă ceaușistă care culmea mai are pretenția să grohăie despre bolșevismul împuțit din care provine, dar căruia îi face chipurile opoziție cu dosul dreptei, vă-n gură de cretini împuțiți. Pemepula voastră de partid e plină de căcat proaspăt și împuțit, futu-vă-n gură de nemernici!

27 mai 2018 9:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.