Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal pentru a treia oară consecutiv, o premieră, după ce a învins-o în finală pe Liverpool cu scorul de 3-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Olimpic din Kiev.

Zeci de mii de fani şi de suporteri s-au adunat în această seară pentru a urmări marele meci. Stadionul Olimpic are o capacitate de 70.000 de locuri, iar suporterii au stat cu sufletul la gură.

Meciul dintre Real Madrid şi Liverpool s-a terminat cu 3-1. Real Madrid este noua campionă a Europei.


Comentarii

UNFORGIVEN Ciudat parcursul acestui meci ! In primele 25 de minute, Liverpool a dominat cu un pressing sufocant pentru Real. A urmat o marsavie meseriasa, premeditata si nepedepsita a lui Sergio Ramaos asupra lui Salah si pe care a incercat-o apoi si asupra lui Manet, cei doi fiind piesele de baza cele mai periculoase ale englezilor. Apoi, accidentarea nesurprinsa clar de camere, la tendoanele genunchiului, care il va lipsi pe Carvajal de World Cup si mai ales cele doua gafe nemaivazute ale portarului Karios, absolut dubioase si de neconceput la nivelul asta. PS: O finala cu lacrimi, care parca a lasat un gust amar iubitorilor de fotbal !

27 mai 2018 15:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.