Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu, anunţă pe Facebook că demisionează din PSD şi se alătură partidului Pro România, a lui Victor Ponta, catalogând formaţiunea din care a făcut parte un partid de mafioţi, iar tandemul Dragnea-Dăncilă- "cea mai mare catastrofă a istoriei recente".

"Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum - în PSD, dar şi în alte partide - loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi „loiali” primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă", scrie Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Grindeanu.

Integral pe MediafaxComentarii

Pro Patria era (si cred că mai este) o sintagmă a SRI Pro Romania a cui o fi?! Mai grav e ca se duce spre gloata aurolacilor autisti ai lui Iohannis din Piața Victoriei și, prin aceasta, direct în rezerva strategică a sorosismului globalist. Cum nimic nu se pierde, ci doar se transformă, coinacii astia cred ca se desprind de trecutul comunist, dar se indreaptă spre viitorul neomarxist al noului joc globalist. Adică din lac in puț! Comunismul s-a autospulberat prin apariția comunismelor NATIONALE, globalismul pare mai deștept. Începe cu spulberarea natiunilor. Deci, dragi tovarăși, bun venit în lagărul neocomunist! Pulica ăsta de fost ministru, alfabetizat poate în fișiere și tastaturi, dar analfabet absolut în ale politichiei, istoriei și bunuljui simț, caută deci ca un orbete țâța lui mă-sa în găozul lui Marx Redivivus!

26 mai 2018 15:08

@salagean ioan De cate ori te-am prins, jigodie batarana, cu lipsuri grave privind limba romana

26 mai 2018 13:45

NERO Grava eroare ai comis, dle. Ponta, cand ai parasit PSD, si te-ai pus pe criticat si insultat, partidul, care, te-a scos din anonimat ! Sperante desarte cu Pro Romania asta al vostru, se confunda cu ProTV, in cel mai bun caz. Nimeni nu va vota Pro-ul vostru, caci, cetatenii cu opinii de centru-stanga, vor continua sa puna stampila pe PSD. Pacat de fraierii PSD-isti, care te-au urmat ca oile in turma, dle. Ponta. Veti cadea in uitare si anonimat.

26 mai 2018 12:30

MOS ION ROATA Domnule draga(sau TOVARASE)! Nu sunt deloc un sustinator al PSD, insa nu pot sa nu remarc lipsa de bun simt si ingratitudinea care va caracterizeaza din plin. Dumneavoastra dupa cum se vede ati venit in partid NUMAI PENTRU "FONCTII"! Considerati ca partidul vi le datoreaza pentru simplul fapt ca sunteti ... licentiat! Munca la partid si rezultatele, indiferent de numele sau marimea acestuia sunt rodul ... "unor lipitori de afise"(sau "sosonari" cum ingrat erau mai ieri caracterizati)! Dumneavoastra nu doriti decat ca acesti "lipitori de afise" sa munceasca in campanii electorale pentru a va asigura dumneavoastra "fonctii de ministri"! CURTAT, MURDAR NENE IANCULE!

26 mai 2018 8:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.