Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procesul de extrădare a lui Sebastian Ghiţă este pus între paranteze tocmai de cei care-l acuză, în contextul în care Parchetul General a anunţat că procurorii de la DNA Ploieşti, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, sunt urmăriţi penal pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Parchetul General a confirmat joi că procurorii DNA Ploieşti, Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt urmăriţi penal pentru complicitate la infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare. Cei doi sunt suspectaţi că „ar fi constrâns o persoană să întocmească în fals o sesizare şi documente care să susţină cele reclamate în conţinutul acesteia”.

Potrivit anchetatorilor documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare. Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, documentaţia întocmită de cei doi procurori a vizat solicitarea extrădării fostului deputat Sebastian Ghiţă, inculpat în nu mai puţin de cinci procese penale.

Integral pe AdevărulComentarii

CETATEAN Metastazele Cancerului numit Kovesi/Basescu/Johanis, au imbolnavit - ireversibil, Justitia si Societatea romaneasca. Doar o extirpare chirurgicala severa, a acestor cancerosi, ar redresa Organismul bolnav Romania.

27 mai 2018 9:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.