Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ion Iliescu a transmis, vineri, un mesaj de condoleanţe după decesul fostului ministru al Integrării Europene, Hildegard Puwak, fostul preşedinte al României spunând că a apreciat întotdeauna "seriozitatea demersului ei politic şi intelectual".

"Cu tristeţe am primit vestea morţii celei care a fost Hildegard Puwak, ministru al Integrării Europene în guvernul Adrian Năstase şi economist cu o profundă înţelegere a fenomenului economic, om de stânga şi un om de echipă.(...)”, a scris Ion Iliescu pe blogul personal.

Integral pe MediafaxComentarii

leana ceausescu - vine Marcel!- Tu erai Marcel. Date-n pizda matii Mos Ion Ilici Marcel Iliescu. Futu-ti mortii matii cu hotii tai din politica. Bagamias Pula in gura ta!

26 mai 2018 23:56

o familie de hoti Date-n pizda matii Ioane. A fost o hoata. Ia uite aici: Iosif Mihai Puwak, sotul fostului ministru al Integrarii, Hildegard Puwak, a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru deturnarea de fonduri ale Uniunii Europene, informeaza NewsIn. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in aceasta vara in judecata pe Iosif Puwak, pentru deturnare de fonduri europene si schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor obtinute din bugetul comunitatilor europene. Puwak a fost acuzat ca a deturnat peste 30.000 de euro din fonduri europene, cu cinci ani in urma, pe vremea cand sotia sa, Hildegard Puwak, era ministru al integrarii europene in guvernul Nastase. Conform rechizitoriului, Iosif Puwak a obtinut, in 2002, prin societatea Geroconstruct, o finantare de aproximativ 40.000 de euro, din fonduri europene nerambursabile derulate prin programul „Leonardo da Vinci”. El trebuia sa foloseasca aceasta suma pentru a trimite la specializare, in Germania, 15 muncitori romani. Acestia urmau sa lucreze opt saptamani in cadrul firmei germane Millenium GmbH, care a renuntat insa sa se mai implice in proiect. Drept urmare, Puwak a gasit ca „partener” o firma-fantoma, reprezentata chiar de verisoara sa, Alida Stalek. In vara lui 2002, Iosif Puwak a trimis in Germania 15 persoane, dar acestea nu au participat la cursuri de pregatire, „desfasurand activitati de turism si agrement”, dupa cum arata anchetatorii. REFERINTE Familia Puwak, obligata sa inapoieze 60.000 de euro dintr-o subventie europeana PNA redeschide dosarul "fonduri europene pentru familia Puwak"

26 mai 2018 0:01

bijbok Mai date-n PULA MEA Nelule cu HOATA ta!

25 mai 2018 20:55

Haralambie Bazilescu Încă n-ai crăpat, pocitanie? Căca-ma-ș pe mormântul tău, spurcăciunea pământului. Morții mă-tii de bolșevic împuțit!

25 mai 2018 20:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.