Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O studentă în vârstă de 21 de ani a fost de două ori agresată sexual de un individ necunoscut. Individul a pipăit-o în zonele intime chiar lângă blocul victimei. A doua oară a pândit-o și a tăbărât pur și simplu pe ea, acuză mama fetei. Tânăra a făcut plângere la Poliție, dar până acum, agresorul nu a fost prins. Mai grav este că polițistul căruia i s-a adresat a luat-o în râs, așa că femeia a făcut plângere și împotriva acestuia.

Fata de 21 de ani a fost acostată de un bărbat la sfârșitul lunii trecute, chiar lângă blocul în care locuiește, în zona Dacia din Iași, susțin părinții acesteia. Necunoscutul ar fi atins-o în zonele intime, apoi s-a facut nevăzut. Miercuri dimineață, scena s-a repetat. Același bărbat a asteptat-o pe tânără sa iasă din scara blocului și a pipăit-o din nou, arată bzi.ro.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.