Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cinci persoane au murit şi cel puţin 40 sunt date dispărute vineri pe insula Socotra din Yemen, în urma trecerii ciclonului Mekunu, în drumul său spre sudul Peninsulei Arabice.
Cei cinci morţi sunt patru yemeniţi şi un cetăţean indian, au confirmat rezidenţi şi surse medicale pentru Reuters, iar printre dispăruţi se numără yemeniţi, indieni şi sudanezi.

Autorităţile din Yemen a declarat joi stare de urgenţă pe insula Socotra, aflată între sudul ţării şi Cornul Africii şi cunoscută pentru flora şi fauna sa unică.


Comentarii

@ 25 mai 2018 22:42 Băi Fariseule, tu ori ești nebun, ori ești idiot, ori te-ai senilizat de-a binelea. Un sfânt adevărat dintre muritorii de rând care au ajuns în această postură, nu s-a declarat el singur pe sine sfânt, ci lumea l-a categorisit așa, pentru anumite merite care n-au avut nimic de a face cu divinul, care divin există numai în închipuirea habotnicilor bolnavi de fantasme. Polologhia aia aiurită pe care o tot grohăi tu acolo e atât de îndobitocită încât merită pusă în rama idioțeniei. Există două concepte filozofice, dialectica și metafizica. Metafizica e cea care ignoră divinitatea, care divinitate nu există, iar metafizica e bazată pe gnoseologie și știință, adică pe cunoaștere și știință. Știința explică totul foarte clar până la dimensiuni universale. Tu dacă ești un incult și n-ai școală decât două clase ca trenul, fiind zugrav de profesie, deci văruitor și spoitor, te-ai îmbolnăvit de streche și de gălbează ca oile și ai impresia că ești sfânt? Păi nu ești nici un sfânt, ești un fariseu nenorocit și idiot pe deasupra, încăpățânat și prost care tot bați apa-n piuă aiurea ca un cretin retardat. Potopul lui Noe nu e nici un fel de judecată divină, e o legendă, un basm. Du-te-n păcatele tale de habotnic amărât și speriat de atâta prostie sfântă, berbecule!

26 mai 2018 2:10

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FURTUNA 7 HRISTOS 7; FURTUNA 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; furtuna 7/12 HRISTOS 7/12; Furtuna 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; FUR.TU.NA. FUR.NA.-Nufăr, TU-Tișbitul. Nufărul Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, care indică proveniența furtunii uriașe Mekunu în insula Socotra din Yemen. Puteți să mă înjurați! La uragane, taifunuri, cicloane, inundații, vîrtejuri de vânt, secete și cutremure e aceeași judecată divină ca la Potopul lui Noe.

25 mai 2018 22:42

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Ciclon 6/12, Vînturi 6/12, Hristos 7/12, Dumnezeu 7/12, Elia 7/22, Tibășitul 14/66 Ci.clon-Cur inundat, Clon- clonă de căcat, Cur căcat, m-am căcat pe mine. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care bășinile sunt create la găozul lui Dumnezeu cu definiția de cicloane pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit și plin de căcat sfînt. Vă fut în cur, cu respect. Eu sunt Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, același din Vechiul Terstament, prooroc sfînt cu pula mare.

25 mai 2018 20:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.